StreamOn od T-Mobile rozšiřuje nabídku o další tři aplikace

8
StreamOn od T-Mobile rozšiřuje nabídku o další tři aplikace
  • T-Mobile oznámil, že jeho balíček StreamOn umožňující sledovat hudbu a video z podporovaných aplikací bez započítávání do datového limitu se rozšířil o YouTube Kids, Sledování TV a Skylink Live TV
  • Celkem tak v balíčku najdete 29 podporovaných aplikací

Balíček StreamOn, se kterým mohou zákazníci na svých mobilních zařízeních sledovat hudbu a video z podporovaných aplikací bez započítávání do svého datového limitu, opět rozšířil svou nabídku. Operátor na svých stránkách oznámil, že od dnešního dne mohou zákazníci nově využívat další tři aplikace: YouTube Kids s obsahem vhodným pro nejmenší diváky, Sledování TV a Skylink Live TV.

Například společnosti M7 Group (provozovatel satelitní platformy Skylink) a T-Mobile se dle skylink.cz na spuštění nové služby domluvily teprve před několika dny „Televize v mobilu, kterou přináší aplikace Skylink Live TV, je dalším krokem v evoluci naší platformy. Chceme divákům poskytnout možnost sledovat jejich oblíbené programy bez omezení a odečet dat byl limitujícím faktorem,“ nastínil důvod nové spolupráce Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group. „Věřím, že tato novinka přinese našim zákazníkům větší potěšení při sledování, a naopak méně starostí při kontrole výdajů,“ uzavírá Jaromír Glisník. Sluší se doplnit, že Skylink Live TV lze od od 25. března využívat bez započítávání do mobilního tarifu i v síti Vodafonu.

Jaké aplikace vám při využití StreamOn „neužírají“ data?

HBO GO, YouTube, YouTube Kids, Apple Music, Deezer, naše Mobilní TV, Stream.cz, Seznam Zprávy, Pohádky (od Seznam.cz), Prima PLAY, VOYO, Youradio, DVTV (provozuje Aktuálně.cz), Evropa 2, Frekvence 1, iRadio, Radio Wave, Radiotéka: audioknihy do kapsy, Tidal, Horizon Go, Digi2Go, Skylink Live TV, Sledování TV, dětské rádio Pigy, Videopůjčovna Banaxi, Selfnet TV, Interaktivní TV, Lepší TV a Kuki.

Diskuze ke článku
Bukkake Sun
Kdy přidají pornhub?
Tazz1
A kde se to aktivuje ?
Jinryd
Chtělo by ještě napsat, že služby stream on stojí 250 měsíčně :-(
Mirda
Kde je ta sitova neutralita. Spotify?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze