Sony nabídne PSP hry pro zařízení s certifikací Play Station

Spolupráce herního giganta PlayStation s mobilními přístroji zatím nikdy nedosahovala takové úrovně, aby uživatel odhodil klasické mobilní hry, nabízené v online obchodech. Xperia Play, spolu s několika dalšími, pouze portovali některé hry z konzole PS One, což v dnešní době není nic světaborného. To by se však mělo brzy změnit.

Ratingový server ESRB totiž zaregistroval několik titulů z handheldu PSP (PlayStation Portable), které by se měly objevit na „certifikovaných PS přístrojích“, mezi které patří například Sony Ericsson Xperia Play, Xperia Arc, nadcházející Xperia S a Xperia ion a v neposlední řadě také dva nové tablety od Sony, Tablet S a Tablet P.

Mezi hry, jež můžeme zatím najít v seznamu patří takové hity, jako Syphon Filter: Dark Mirror, Daxter and flOw, WipEout HD, ModNation Racers, Uncharted a kupa dalších.

Prozatím se neví, kdy přesně se PSP porty začnou objevovat na smartphonech a tabletech s certifikátem PlayStation, rozhodně se ale jedná o kýžený krok herního průmyslu k lepším titulům na mobilních zařízeních.

Zdroje: playstationlifestyle.net, xperiablog.net

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze