Herní obchod Sony PlayStation Store již brzy pro Xperii S a další

1

Aktivní hráči a herní nadšenci rozhodně budou souhlasit, že bylo spojení řady Xperia a herního certifikátu PlayStation skvělým tahem, který Sony jen prospěl. Kromě průkopnického modelu Xperia Play se však tato vychytávka neobjevuje zrovna často, což chce změnit mimo jiné i Xperia S. Vypadá to však, že si na to ještě počkáme.

Sony Xperia S, kterou v současné době v redakci aktivně testujeme, je přístrojem s mnoha vlastnostmi. Možná nejméně proklamovanou je však certifikace PlayStation, která dovoluje smartphonu stahovat a hrát unikátní porty z konzole PSOne. I když tento fakt mnohé patřičně nažhaví, na pořádné využití je ještě brzy.

V případě, že byste se totiž snažili dostat do obchodu PlayStation Store, vyskočí vám upozornění, že budou certifikované funkce PlayStation dostupné až v polovině března, což je ale prakticky za rohem. Doufáme také, že se podporou pochlubí i další modely řady Xperia, čímž by se seznam potenciálních zákazníků jen rozšířil.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Sasakr
To je furt plácání od ničeho k ničemu. Dělají bombu z něčeho, co si stejně díky emulátoru může už dávno zahrát každý (navíc každou hru, ne jejich omezený výběr) a navíc, dneska už PS1 hry skutečně nejsou tím, čím bývaly...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze