HTC se oficiálně přidává do programu PlayStation

2

Multimediální výstava E3 v Los Angeles je v plném proudu a ačkoliv se z větší části zaměřuje na hry a herní konzole, čas od času něco unikne i do ostatních odvětví. Sony měl na noční konferenci kromě prezentace také pár informací, týkajících se mobilů a mobilních výrobců.

Tak především, HTC se nyní oficiálně přidává do programu PlayStation Certified licence, která se stará o porty a předělávky PS her na mobilní telefony. Ve spolupráci s HTC chce Sony rozšířit nabídku smartphonů, na kterých je certifikát dostupný a více jej dostat mezi náruživé hráče.

„HTC se soustředí na přinášení inovativních mobilních zážitků zákazníkům po celé zeměkouli a lákavý herní svět Sony přinese zábavu a herní zážitky majitelům řady HTC One,“ řekl Kouji Kodera, vedoucí prodeje HTC.

To samozřejmě neznamená, že se certifikát bude vztahovat pouze na řadu One a HTC plánuje mnohem více smartphonů s jeho implementací. Pro Sony a jeho mobilní divizi nyní vyvíjí velký počet špičkových herních studií i vývojářů třetí strany, díky čemuž bude společnost rozšiřovat svůj program na další a další mobilní zařízení.

Mimo jiné se Sony rozhodlo přejmenovat PlayStation Suite na PlayStation Mobile, což je nyní samo o sobě herní mobilní platforma. Bude zajímavé sledovat, jak se bude implementace certifikátu zdokonalovat.

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
Kamil
V ČR se na to dá ale zase zapomenout. Kvůli PS certified jsem si koupil Xperii S, ale bohužel není to v ČR podporováno...
Laiker
Presne toto je to čomu sa hovorí ,že ...Narazila kosa na kameň :-) Ak chcú rozširovať niečo také ako PS hry na rôznych značkách mohli by rozšíriť aj zóny kompatibility,niektorý spotrebitelia sú ukrátený aj sklamaný.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze