Sony Play Station Store dostupný pro vlajkovou Xperii S (video)

2

Ještě před týdnem jsme vás informovali o tom, že si na oficiální Playstation Store pro model Xperia S budeme muset nějakou dobu počkat. Sony se ale podle všeho rozhodlo zbytečně nezdržovat a herní obchod je tak na japonském krasavci již dostupný. Má však svá omezení.

Ještě, než však začnete brouzdat herní nabídkou, je potřeba podstoupit několik rychlých kroků. Především si nezapomeňte zaškrtnout povolení neznámých zdrojů v nastavení, abyste mohli bez problémů stáhnout dva žádané apk soubory, ke kterým se dostanete skrze položku Let’s start PS Store. Případně si lze klient stáhnout z Google Play.

TIP: Podívejte se na náš podrobný videopohled na přístroj Sony Xperia S.

Poté už vám nic nebrání zabrousit do obchodu a vybírat si z nabízených titulů. V současné době je k dispozici přibližně 16 her, každá za cenu cca 120 Kč. Radost budou mít především hardcore hráči a pamětníci konzole PSOne, jelikož v obchodě prozatím najdete pouze předělávky her z této herní mašiny. Jsme si ale jisti, že se v brzké době dočkáme podstatného rozšíření a dorazí i porty a remaky z handheldu PSP a konzolí PS2 a PS3. Na obchod v akci se můžete podívat také ve videu níže.

Zdroje: xperiablog.net, pocketnow.com

Diskuze ke článku
Viacheslav
Let’s start PS Store jsem v aplikacích telefonu neměl, a na google play jsem to nenašel. Můžete někdo poslat odkaz?
Honza
Já jsem si *.apk soubory nainstaloval z webu, ale obchod nefunguje. Není dostupný pro CZ, což jsem vyřešil drobnou lestí - nastavil jsem si profil jako že jsem z Anglie, jak se ve fórech doporučuje. Bohužel, po zadání kreditky a dalších povinných informací sice obchod vypadá že jede a profil je aktivní, nicméně při pokusu koupit hru mi to vyhodí chybovou hlášku ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze