Spekulace: dostanou vybrané HTC telefony certifikaci PlayStation?

3

Dlouho platilo, že název PlayStation byl výsadou jen herních konzolí Sony. Posléze se objevil i v chytrých mobilních telefonech téže značky, které byly přímo stvořené pro hraní, ale asi nikoho nikdy nenapadlo, že by se s ním setkal i u jiných značek telefonů. Nyní to vypadá, že tuto certifikaci dostanou vybrané zařízení značky HTC.

Britský server Pocket-Lint zveřejnil informaci, že společnost HTC bude první, která dostane možnost certifikace PlayStation pro své vybrané mobilní telefony a tablety. Toto uživatelům umožní legálně a oficiálně hrát hry s touto certifikací, stejně tak i vybrané tituly klasických her, které byly určené pro první verzi konzole PlayStation (PSOne).

Zahrajete si tento rok PlayStation hry na telefonech HTC?

Ještě není jasné, kdy přesně se první telefon či tablet s touto certifikací objeví na trhu, mělo by to ale být určitě v průběhu tohoto roku. Je možné, že oficiální zveřejnění této informace se dočkáme na blížícím se MWC v Barceloně. Společnost HTC na přímý dotaz odpověděla, že se k těmto spekulacím nebude vyjadřovat.

Pokud opravdu telefony HTC dostanou PlayStation certifikaci, bude to pro vás jedním z důvodů pro jejich koupi? Nebo budete preferovat jiné značky?

Zdroje: pocket-lint.com

Diskuze ke článku
Libor
Myslim ze to opravdu neudela moc diru do sveta kdyz se psx hry daji uz delsi dobu v pohode hrat na android mobilech. Mely tam fakt spis dat podporu vita her.
Jerry
Stejně je to k ničemu, i kdyby tam šli hrát hry z ps3, vita a buh vi co ještě. Bez ovladače, hrát to na dotykové klávesnici? To si myslím že opravdu nee..
David B.
Moroni... copak jste kompletní neandrtálci?? Hurá. PSX a PSP (!!!!) hry plně optimalizované a ve vysokém FPS ?!?! Viva la PS Certified!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze