Letošní vlajková loď od Sony přinese rekordně vysokou kapacitu baterie i podporu 5G

aktualizováno
Letošní vlajková loď od Sony přinese rekordně vysokou kapacitu baterie i podporu 5G
  • Mohlo by dojít k představení Xperie 5 Plus
  • Smartphone by měl být vybaven novým Snapdragonem 865
  • Vlajková loď obdrží baterii o kapacitě 4 400 mAh

Aktualizováno 30. 1. 2020

Na základě doposud uniklých informací můžeme téměř s jistotou tvrdit, že Sony představí na letošním veletrhu MWC vlajkovou loď pro rok 2020.

Kromě toho, že má telefon disponovat špičkovým 4K OLED panelem se nyní díky zdrojům mydrivers.com více dozvídáme také o kapacitě baterie – ta by měla činit hned 4 400 mAh, což je na poměry japonského výrobce až nečekaně vysoká hodnota. Spolu s kvalitní optimalizací systému bychom se teoreticky mohli dočkat rekordní výdrže. Z dalších specifikací stojí za zmínku Snapdragon 865 doplněný o modem Snapdragon X55 zajišťující podporu 5G sítí. Více bychom se měli dozvědět ke konci následujícího měsíce, kdy se veletrh MWC koná.

Původní informace z 15. 1. 2020

Sony dnes oficiálně oznámila datum představení svých novinek, které připadne na pondělí 24. února 2020, tedy první den konání každoročního veletrhu MWC (Mobile World Congress) v Barceloně.

K představení novinek má dojít v průběhu dopoledne a k dispozici bude také živý stream z události. A co přesně by Sony mohlo odhalit? Počítá se s představením Xperie 5 Plus, která by mohla být vybavena novým Snapdragonem 865. Šušká se také o Xperii 3. Redakce mobilenet.cz vám přinese čerstvé zprávy přímo z Barcelony, odkud bude veškeré novinky monitorovat.

Diskuze ke článku
Mara Studna
Mara Studna
Co takhle vynechat tyto trapné komentáře?Ano,jsem fanda Sony,ale tyto blbé kecy,to neumíte napsat něco lepšího?Jaká morseovka apod????Ano,mám rád těstoviny na X způsobů,na druhou stranu si nedovedu představit,že bych podobné debilní komentáře psal vůči Samsungu apod.Ano,to se projevuje ůroven!!!Takže si uvařte nudle podle chuti a Těšme se co Sony a ostatní představí.Mne bude zajímat bezrámečková TV od Samsungu a pod. a rozhodně Nejsem takový ubožák,abych se do ostatních navážel tímto způsobem,velmi dobře zvolená konverzace.
Pere
Nechápem ten hnev a osočovanie ohľadne značky Sony(sa iných značiek) . Už to sledujem nejaký ten piatok na diskusiách všeobecne a čudujem sa že tento nezmyselný chat tu admini tolerujú . Zaujímam sa o nejaké názory a skúsenosti ľudí a nájdem tu len samé hádky a veľmi málo konkrétnych názorov . Za mňa je momentálny progress v mobiloch pomerne výrazný a človek si už pomaličky začína vyberať len podľa nádstavby,dizajnu a farebného prevedenia keďže sa konkurencia v podstate vyrovnáva . Mňa minulý rok zaujala Xperia 5 tak som si ju kúpil a veľmi milo ma prekvapila. Zaujímam sa o ďalší model od Sony a dúfam že aj ďalšie modeli budú mať u ľudí úspech . A ešte aby som nebol zaradený ako Sony ovca tak používam aj Huawei p20 pro a sem tam Lumia 950 :-)
Carda
Já jsem carda cardoušek 4% cukroušek růžový mám brejličky vždyť miluji nudličky :D
Martin Fabiánek
Já bych od Sony rád viděl situaci kdy od modelu udělají 3 verze s podobnou výbavou. Compact s poměrem stran 16:9, obyčejný s 18:9 a pro nebo plus s 21:9. Ale je to mé zbožné přání. Každopádně pokud představí koncem února model, který půjde na trh až v červnu, tak ať se nedivím, že se na ně zapomene....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze