Kvůli koronavirusu nebude na MWC ani Sony. O novinky však nepřijdeme

31
Kvůli koronavirusu nebude na MWC ani Sony. O novinky však nepřijdeme
  • Důvodem jsou obavy z šíření koronavirusu
  • Zařadilo se tak po bok LG
  • Své novinky společnost představí ve stejném termínu, avšak pouze on-line

Letošní ročník barcelonského veletrhu MWC bude již navždy spojován s nebezpečným koronavirusem, který se na sklonku loňského roku začal šířit z Číny. Světová zdravotnická organizace vyhlásila 30. ledna 2020 globální stav zdravotní nouze, což mělo za následek mnoho preventivních opatření. Ta dopadla i na MWC 2020, ze kterého se postupně omlouvají výrobci a vystavovatelé. Již v minulém týdnu svou účast odřeklo LG nebo Amazon. Nyní své stanovisko zveřejnilo i Sony skrze své oficiální stránky.

V něm uvádí, že po dlouhém rozhodování společnost dospěla k závěru, že upustí od záměru pořádat klasickou tiskovou konferenci. Především pak s ohledem na bezpečnost svých zaměstnanců, partnerů a také novinářů. Na rozdíl od LG však Sony hodlá své novinky představit v původně oznámeném termínu, tedy 24. února v 8:30 středoevropského času. Tisková konference proběhne prostřednictvím YouTube kanálu Sony Xperia.

Diskuze ke článku
Carda
Naštěstí to budou vysílat online ale nastává otázka zda to bude vysíláno v 16:9 nebo ultranudloidním 21:9 já jsem pro první možnost ať si to fanoušci užijí :D
GN
Věděli jste, že virus se skloňuje z koho, čeho, viru?
End
Každý tvrdil že LG se jen vymlouvá, a hle hromada výrobců tam nebude.
Blue Sun
Mára Studna právě vyhlásil třídenní smutek a šel se na nudle dívat aspoň do čínského bistra. Snad tam nechytne nějakou nemoc, Sony by pak ztratilo asi třetinu svých evropksých fanoušků a zákazníků.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze