Xperie v roce 2020? Sony zmenší rámečky a proděraví displej

49
Xperie v roce 2020? Sony zmenší rámečky a proděraví displej
  • Patentový návrh naznačuje drobnou změnu designu Xperií v příštím roce
  • Dojde ke zmenšení rámečků a možná i na průstřel v horní části

Sony v letošním roce přistoupilo ke změně vzhledu svých nových Xperií, na kterých se podepsal především přechod na formát displeje 21:9. Doposud se Sony drží menších rámečků a zcela ignoruje módní výkyvy v podobě výřezů a průstřelů, což rozhodně chválíme. Možná však přeci jen dojde ke změně, což naznačuje nově publikovaný patent v databázi WIPO Global Design Database. Z náčrtů lze vidět, že Sony hodlá přistoupit k další minimalizaci rámečků. Kvůli tomu bude japonský výrobce nucen vyřešit umístění fotoaparátu a zřejmě dojde na drobný průstřel ve středu horní části displeje ve stylu Samsungu.

Sony Xperia 2020

Jak by takový finální produkt mohl vypadat, zkusili zobrazit redaktoři letsgodigital.nl. Vzhled to rozhodně není špatný a Xperie by si uchovávaly alespoň špetku původní elegance. V záplavě zaoblených smartphonů by se totiž Sony stále drželo spíše ostřeji řezaných linií. Jaká Xperia by se mohla tímto směrem vydat, není v tuto chvíli jasné. V posledních týdnech ale slýcháváme například o Xperii 3.

Sony Xperia 2020
Diskuze ke článku
Mara Studna
Mara Studna
Moje volba bude Xperia s šestičočkovým modulem-vypadá moc dobře a líbí se mi moc.Prý to bude ta Xperia 3,nechám se překvapit.
Johan Nohaj
Vyzera to slubne 👍👍👍🙄🙄🙄👍👍
Sorny
Zatím zůstanu u Xperie 1. Sony je srdcovka, vše funguje jak má. SONY!! NIKDY NIC JINÉHO
Joker
Záplava Čínskych telefónou je obrovská.Sú veľmi kvalitné a niektoré za výbornú cenu dávajú veľa muziky.Sám som používal Huawei p20 pro rok a pol v plnej spokojnosti a začal som pokukovať po p30 pro 😉 Ale zaoblené sklo.Potom Xiaomi mi note 10 a zase zaoblené sklo (síce nie vlajkáč ale výborná cena). V podstate mať vlajkovú loď bez zaoblenia skla skoro nemožné.Prišla do ponuky Xperia 1 hovorím si zaujímavé riešenie ale veľký telefón a potom prišla Xperia 5 a kúpil som si ju.Som veľmi spokojný v podstate kompaktnejší telefón výkonnostne nadupaný zo stereo,ip,výborná výdrž porovnateľná z p20 pro,výborný fotoaparát a v neposlednom rade je to konečne iný dizajn ktorý mne veľmi sadol 😉. Teším sa na nové mašinky od Sony a ak pôjdu týmto smerom tak budúci rok kupujem ďalšie Sony z rovným displejom 👍

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze