Sony Xperia 5 Plus vás odzbrojí nekompromisní fotovýbavou. Tady jsou první informace

aktualizováno
Sony Xperia 5 Plus vás odzbrojí nekompromisní fotovýbavou. Tady jsou první informace
  • OLED displej by měl nabídnout 6,6palcovou úhlopříčku
  • Na zadní straně je trojitý fotoaparát, pravý bok je domovem čtečky otisků prstů

Aktualizováno 31. 1. 2020

Již za pár týdnů Sony představí své novinky na každoročním veletrhu MWC 2020. Mezi nimi by se měl objevit i nástupce kompaktní Xperie 5 s přídomkem „Plus“. Novinka by přitom měla nabídnout hned pět kamer na zadní straně.

Podle nejnovějších informací Androidnext Sony tentokrát vsadí na kombinaci hlavního 64Mpx snímače o velikosti 1/1,7 palce, teleobjektivu s OIS a dvojicí 12megapixelových snímačů – jeden ultraširokoúhlý objektiv s velikostí 1/3,4 palce a druhý snímač o velikostí 1/1,5 palce. Ve výbavě dokonce nebude chybět ani 2megapixelová time-of-flight kamerka pro rozšířenou realitu a lepší „bokeh“ efekt. Jestli bude Xperia 5 Plus novou vlajkovou lodí Sony, nebo japonský výrobce představí ještě lépe vybavený model, prozatím zůstává s otazníkem.

Původní informace z 7. 1. 2020

Server slashleaks.com informoval o chystané Xperii 5 Plus od Sony, přičemž zveřejnil i pravděpodobnou podobu. Má se jednat o velké zařízení s 6,6palcovým OLED displejem. Rozložení prvků bude tradiční. Na pravém boku bude nejen čtečka otisků prstů, ale i spoušť fotoaparátu. Kolem zobrazovače jsou velmi malé rámečky, přičemž nad a pod se vměstnaly reproduktory, překvapení se zřejmě objeví i na horní hraně. Neměl by zde chybět 3,5mm jack, navzdory tomu, že současné Xperie jej už nemají.

Sony Xperia 5 Plus

Informace o hardwaru nejsou známé, ale předpokládá se, že by Sony mělo nasadit Snapdragon 865. Na čelní straně se objeví 8megapixelová selfie kamerka, zatímco na zadní straně budou tři fotoaparáty a senzor ToF. Prozatím není známé, kdy by se Xperia 5 Plus od Sony měla představit.

Diskuze ke článku
Pere
Ja to riešim tak že keď mám o nejaký model záujem tak si ho vyskúšam osobne a potom dám stanovisko. V prípade Xperii 5 môžem zhodnotiť že Sony odviedlo veľmi dobrú prácu a fotky sú porovnateľné z konkurenciou v danej triede. Rád si pozriem aj tabuľky xda.......a porovnania na you tube ale osobná skúsenosť je na nezaplatenie . Odpísať niečo na základe že jedna babka povedala je asi najjednoduchšie ;-)
Blue Sun
Tak tohle bude hit. Sony by mohlo prodat 10 kusů v Japonsku, 3 v Americe a v Evropě 4, přičemž tři z toho si pro sebe a rodinu koupí Mara Studna.
Carda
Jenom další nudlovitá ultranudle a potvrzení mých slov o nepřekonatelnosti displejů 16 : 9 kde si užívam krásně filmy a další obsah pěkně na celém displeji
Jen Tak
Krom trochu diskutabilního, byť v dnešní době dost preferovanému, poměru stran, je tento mobil trefou do mého vkusu:) Mně se líbí:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze