Díky aplikaci Scanner Pro se váš skener stane zbytečností

Apple aplikace týdne
7
Díky aplikaci Scanner Pro se váš skener stane zbytečností
  • Scanner Pro umožňuje skenovat dokumenty ve vysoké kvalitě
  • Aplikace dokáže sama odstranit stíny a zaostřit text
  • V App Storu je k dostání za 99 Kč

Díky aplikacím, které nabízí skenování dokumentů, se stal klasický skener nadbytečný. V App Storu jistě najdeme spoustu aplikací, které dokážou proměnit váš nafocený dokument do PDF či jiných formátů.

Scanner Pro – Apple aplikace týdne

Pokud potřebujete rychle naskenovat smlouvy, fotografie, letenky či další dokumenty, snad žádná aplikace není v tomto oboru tak dokonalá, jako právě Scanner Pro. Aplikace je velmi jednoduchá na ovládání a uživatelské rozhraní je velice přehledné. Dokáže automaticky rozeznat okraje dokumentu a uložit přímo samostatný dokument bez jeho okolí a zároveň umí odstranit stíny a zaostřit text tak, aby byl co nejčitelnější.

Scanner Pro a jeho uživatelské rozhraní

Dokument může obsahovat více stran a lze jej do jisté míry editovat, avšak aplikace ve většině případů dokument upraví perfektně automaticky. I tak lze upravovat jas, otáčet dokumentem do všech stran či nastavit, zda jej chceme černobílý či barevný. V možnostech pokročilého nastavení nechybí ani sytost barev či nastavení stupně šedi.

Scanner Pro a jeho uživatelské rozhraní a možnosti sdílení

Vytvořený dokument lze následně sdílet přes mail či Dropbox nebo ho rovnou odeslat do chytré tiskárny. Aplikace je dostupná v App Storu za cenu 99 Kč. Pokud často skenujete a víte, že aplikaci využijete, investice necelé stokoruny se určitě vyplatí.

Stáhnout Scanner Pro

App Store

Diskuze ke článku
Erik Stoklasa
Erik Stoklasa
Na Androidu preferuji ScanBot, super aplikace i s OCR
Jméno
CamScanner
Blue Sun
Blue Sun
Umí OCR? Naskenovat do pdf je fajn, ale víc by se hodilo něco s převodem do textu.
ANO
To je reklama nebo bulvat? Podle nadpisu "Díky aplikaci Scanner Pro se váš skener stane zbytečností" nejspis oboji .....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze