Apple vypustil finální iOS 13.2 s podporou Deep Fusion a záplavou nových emoji

6
Apple vypustil finální iOS 13.2 s podporou Deep Fusion a záplavou nových emoji
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • iPhony 11, 11 Pro a 11 Pro Max s aktualizací obdrží Deep Fusion
  • Update přináší rovněž podporu aktivního potlačování hluku u sluchátek AirPods Pro

Apple dnes po několikatýdenním testování oficiálně vypustil finální verzi iOS 13.2 a iPadOS 13.2. Nejnovější operační systém přináší podporu Deep Fusion na iPhony 11 a 11 Pro (Max), nové emoji a další novinky.

Aktualizace přináší celkem přes 70 nových emoji, které obsahují různé varianty pohlaví, odstínů pleti, zvířat, jídla a aktivit. iOS 13.2 rovněž přináší podporu funkce „Announce Messages with Siri“, která se měla objevit již v iOS 13.1. Tato umožňuje Siri přečíst zprávy ihned po připojení AirPods druhé generace či jiného příslušenství s čipem Apple H1 (některých sluchátek Beats) bez potřeby odemknout smartphone.

Největší zajímavostí je však přítomnost technologie Deep Fusion, která pracuje na pozadí a aktivuje se na základě světla v záběru. Nové iPhony 11 tak nejprve vyfotí čtyři snímky, a to ještě předtím, než uživatel zmáčkne spoušť, poté vyfotí další čtyři snímky a k tomu jeden s dlouhou expozicí a vše spojí dohromady. Osmijádrový Neural Engine následně vybere ty nejlepší záběry a poskládá z nich vysoce kvalitní HDR fotografii.

Uživatelé mají také nově možnost si zvolit, zda chtějí, aby systém odesílal informace o způsobu používání hlasové asistentky Siri. Nová aktualizace rovněž přináší podporu včera představených bezdrátových sluchátek Apple AirPods Pro, konkrétně aktivního potlačování hluku a režimu propustnosti. Veškeré změny si můžete přečíst na stránkách Applu.

Diskuze ke článku
Porydge
Mě nejvíce zaujaly ty emoji párečky. :D Tolik kombinací jen aby se někomu náhodou neukřivdilo. Jenže jim tam chybí třeba zoofilové, pedofilové, nekrofilové... jejich sexualita by také neměla být opomíjena a společnost by je měla regulérně přijímat. Měly by se tedy začít konat pochody jako zoopride, pedopride, nekropride a v důsledku toho prosazovat uzákonění sňatků s mrtvými, zvířaty, dětmi a tak dál. xD Kdo nesouhlasí, ohrožuje liberální demokracii a je nácek, rasista, pedofob, nekrofob, zoofob a mentálně zaostalej. Kdyby to někdo nepochopil, tak si dělám srandu z dnešní doby.
Hele
Jůůůů
Eedx
Vyblitky offecky o tom jak je Apple bozsky za 3...2...1...
pavel tesař
co se to jedná za hnusný ios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
kurva, android překonává hnusnější ios??!!!,
[[{kurva}]] piča, zkurvený apple!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
doporučuji https://emojipedia.org/samsung ,
https://emojipedia.org/google ,
na samsungu smajlík ☺️ se mi víc líbí než na iosu,

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze