Sluchátka, nebo šperk? Microsoft začíná prodávat Surface Earbuds

Sluchátka, nebo šperk? Microsoft začíná prodávat Surface Earbuds
Fotografie: microsoft.com
  • Microsoft uvádí do prodeje sluchátka Surface Earbuds, čistě bezdrátová sluchátka
  • Byla představena již v říjnu loňského roku, zaujmou nevšedním designem
  • Kromě celodenního poslechu nabídnou i překlad mezi 60 světovými jazyky v rámci prezentací v PowerPointu

Pamatujete si ještě na Surface Earbuds, elegantní čistě bezdrátová sluchátka, se kterými nás Microsoft seznámil v říjnu loňského roku? Pokud ne, my vám je dnes připomeneme. Mají velmi zajímavý design, jsou kulatá s průměrem 25 mm a přesto nejde o špunty, ale o pecky, podobně jako u první a druhé generace Apple AirPods. Design je však zcela odlišný, na produktových fotografiích vypadají skoro jako módní doplněk.

Sluchátka uložíte do krabičky, která slouží nejenom jako transportní pouzdro, ale i pro nabíjení. Na jedno nabití se máte dostat až k 24 hodinám poslechu, samozřejmě pokud využijete energii pouzdra, které sluchátka průběžně dobíjí. Samotná sluchátka mají vydržet 8 hodin na jedno nabití, dalších 16 hodin přidá právě pouzdro. Nabíjení bude poměrně rychlé – již za 10 minut získáte energii k hodinovému poslechu. Jedno sluchátko váží 7,2 gramu, nabíjecí pouzdro pouze 40 gramů.

Sluchátka budete moci ovládat skrze propojené zařízení i dotykovou ploškou, a to klasickými poklepy. Odolná budou dle certifikace IPX4 a využijete i při prezentacích v PowerPointu: dokážou totiž vašemu publiku překládat obsah do 60 světových jazyků.

Původně Microsoft počítal s cenou 249 dolarů, nově je to však 199 dolarů, tedy asi 6 tisíc korun včetně DPH. Do prodeje se sluchátka v USA dostanou již 12. května.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze