Surface Headphones 2 jsou bezdrátová sluchátka osvědčeného vzhledu

13
Surface Headphones 2 jsou bezdrátová sluchátka osvědčeného vzhledu
Fotografie: Microsoft
  • Sluchátkům nechybí kodek aptX a chlubí se výdrží až 20 hodin na nabití
  • Microsoft nově přidal konzervativní černou variantu

Microsoft dnes na oficiálních stránkách blogs.windows.com představil druhou generaci svých velkých bezdrátových sluchátek. Výrobce vyzdvihuje, že bylo zapracováno na pohodlném usazení přes hlavu, a to včetně mušlí. Důležitá je také kvalita zvuku, kdy se sluchátka pyšní podporou kodeku aptX a 13 různými profily v případě funkce aktivního potlačení okolního hluku. K ovládání slouží povrch jedné z mušlí, což může být výhodou i nevýhodou současně. Funkce dokáže nejen zcela blokovat okolní hluk, ale například i filtrovat konkrétní zvuky. Například propustí lidské hlasy, což se může hodit, pokud sluchátka využíváte doma.

Microsoft Surface Headphones 2
Microsoft Surface Headphones 2

Surface Headphones 2 budou nabízena nejen v tradiční šedivé variantě, jako první generace, ale dojde i na možná oblíbenější černou verzi. Microsoft se chlubí i vylepšenou výdrží, která má dosahovat až 20 hodin na nabití. Mezigeneračně jde o prodloužení o 5 hodin. Nabíjení probíhá skrze USB-C. Na těle kromě konektoru najdete také mikrofony, tudíž můžete sluchátka využívat i pro vyřízení hovorů. Na vybraných trzích se Surface Headphones 2 objeví 12. května.

Diskuze ke článku
SONEEE
Puvodni verze nesahala ani po kotniky SONY WH 1000xm3. Snad na tom bude 2. generace lip. Libi se mi aptx. U nastupce od Sony 1000 xm4 se rika, ze dostane mediatek a prijde o aptx, tak snad to nebude pravda.
RRR
"Na vybraných trzích se Surface Headphones 2 objeví 12. dubna?" :D Je kveten, nemel tam byt jiny mesic? :D
skacelp
Proč jsou ti, kteří předvádějí sluchátka černí? Přece žijeme ve střední Evropě.
Eedx
Tak se styd.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze