Google I/O 2016 on-line: nové aplikace Allo a Duo či virtuální realita

1

Dnešní večer je pro všechny příznivce Googlu a fanoušky moderních technologií celkově velmi důležitý. Začíná každoroční konference Google I/O a s ní souvisí i nejdůležitější úvodní keynote. V jejím průběhu se dozvíme o všech zásadních novinkách kolem služeb a produktů americké společnosti. Vše máte tradičně možnost sledovat prostřednictvím on-line přenosu.

Google I/O 2016

Pokud se potvrdí všechny současné spekulace, bude letošní Google I/O velmi bohaté. Bezpochyby se dozvíme podrobnosti o novém Androidu N a může dojít možná i k celkovému představení. Řeč se jistě stočí také na platformu Android Wear a její budoucí směřování. Totéž platí také o Chrome OS, kde se očekává oznámení podpory aplikací pro Android. Google si však zřejmě nenechá ujít ani virtuální realitu a představí brýle Android VR. Neméně zajímavá bude také účast Xiaomi na konferenci, v jehož případě se spekuluje o zařízení nové generace pro Android TV. Kompletní shrnutí toho, co se očekává, najdete v našem velkém přehledu.

Video přenos v angličtině

Google již tradičně chystá video přenos z celé úvodní keynote. Video můžete sledovat přímo na stránkách Googlu a po jeho zveřejnění jej doplníme také do tohoto článku.