Sledujte mobilecast #special! Povíme si vše o Motorole Razr 40 Ultra + soutěž

Sledujte mobilecast #special! Povíme si vše o Motorole Razr 40 Ultra + soutěž
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Již dnes se můžete těšit na #mobilecast special, tentokrát na vlně s Motorolou
  • Pořadem vás bude provázet Ioannis Papadopoulos a Petr Vojtěch
  • Rozebereme si špičkovou Motorolu Razr 40 Ultra

Skládačka s luxusním designem a špičkovými vnitřnostmi, taková je Motorola Razr 40 Ultra. Ohromí především vnějším displejem a jeho použitelností, ale také výkonem či rychlým nabíjením. A samozřejmě nechybí ani wow efekt v podobě skládací konstrukce. Motorolu Razr 40 Ultra již mámě nějakou tu dobu v redakci, v dnešním mobilecastu #special si ji tak rozebereme opravdu důkladně, bude samozřejmě prostor i pro vaše otázky.

mobilecast #233 – Zkušenosti z používání Motorola Razr 40 Ultra

Podcast v audio formě

Čekáte nějaké překvapení? Tady je! Kromě povídání si o Razru se bude i soutěžit, jeden z vás získá špičkovou Motorolu Edge 40 v barvě Viva Magenta. Abyste mohli soutěžit, budete nás muset sledovat. Právě v dnešním mobilecastu #special zazní i soutěžní otázka. Tu zadáte do formuláře v samostatném článku, který se na webu mobilenet.cz objeví krátce před startem samotného přenosu, vložíme jej i sem do článku. Ten, kdo bude hlasovat v rámci pořadu mobilecast #special, bude mít šanci na výhru větší, konkrétně dvojnásobnou. A to už je pořádný důvod nás sledovat naživo!

Partnerem mobilecastu #special je společnost Motorola. Pokud vás k novince něco zajímá, ptejte se v diskuzi pod článkem.

Pořadem mobilecast #special vás budou dnes od 16:00 hod. provázet stálice v podobě Petra Vojtěcha a Ioannise Papadopoulose. Těšíme se na vás!

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze