Skype pro WP (ne)bude fungovat na telefonech s malou RAM

2

Včera jsme vám přinesli náš test nejnovější verze komunikační aplikace Skype pro Windows Phone, kterou jsme důkladně vyzkoušeli. Betaverze skončila a uživatelé mohou konečně používat plnohodnotného klienta. I tato verze však má své mouchy, o kterých se můžete dočíst na oficiálním blogu.

Aktualizováno - 24.4.2012 15:00

Dle nejnovějšího vyjádření Nokie Skype bez problémů funguje i na Nokii Lumia 610, která má pouze 256 MB RAM. Situace u dalších zařízení s 256 MB RAM však zůstává neznámá.

Původní text z 24.4.2012 9:00

Pravděpodobně největší nedostatek se vztahuje k uživatelům smartphonů s menší operační pamětí. Skype ve verzi 1.0 totiž nebude fungovat na přístrojích s méně než 512 MB operační paměti, kterých nebude zas tak málo. Mluvíme tu především o smartphonech, uzpůsobených pro operační systém Windows Phone 7.5 Refreshed (Tango), který podporuje 256 MB operační paměti.

TIP: Nezapomeňte na náš test nového Skypu.

Skype si tedy nespustíte například na přístrojích Nokia 610 či ZTE Orbit, minimálně tedy jeho první verzi. Mezi další menší neduhy patří také absence podpory Bluetooth sluchátek, nemožnost posílat SMS zprávy či přijímat hlasové záznamy. Doufejme tedy, že Microsoft dopříště tyto problémy odstraní.

Zdroje: neowin.net, wpcentral.com, engadget.com

Diskuze ke článku
Dano
Pokial by Skype na lacnejsich telefonoch nebolo bolo by ich skoda kupovat lebo zas az tak lacnejsie niesu...Okrem toho stale je tu moznost ze by tam mohla byt slabsia verzia dajme tomu bez videohovorov (to ja by som hravo ozelel) a bol by klud.Volanie (a pisanie uz vobec nie) predsa nemoze byt problem ked to volakedy fungovalo pri ovela mensich pamatiach (napriklad jednoduchsie symbianove Nokie kde to islo velmi dobre a mali tusim 128 MB RAM).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze