ZTE Orbit: Windows Phone Tango s 1 GHz procesorem

1

ZTE Orbit je smartphone s operačním systémem Windows Phone Tango. Funkční výbava poukazuje na zařazení do střední třídy. Disponuje 1 GHz jednojádrovým procesorem, 4 palcovým dotykovým displejem nebo technologií HD Voice, která přináší kvalitnější zvuk v hlasových hovorech.

ZTE Orbit - oficiální fotografie

Novinka Orbit bude cenově dostupné zařízení široké mase uživatelů. Jednojádrový 1 GHz procesor běží na starším čipsetu Qualcomm MSM7227, doplňuje jej operační paměť RAM kapacity 512 MB. Snímky z 5 Megapixelového fotoaparátu bude možné uložit do vestavěné interní paměti 4 GB, což je velmi slabá a dá se říct i nedostatečná kapacita. Mezi ostatními funkcemi jsou zastoupeny bezdrátové sítě Wi-Fi, multimediální sdílení DLNA, duální mikrofon pro eliminaci hluku v hlučném prostředí a také HD Voice technologie, která přinese podstatně kvalitnější zvuk ve sluchátku při hlasovém hovoru. Podporována je i technologie NFC pro bezkontaktní platby. Bohužel ji Windows Phone Tango neumí využít. Funkční tak NFC bude až s příchodem aktualizace Apollo.

ZTE Orbit - oficiální fotografie

Operační systém je svěřen do rukou Windows Phone 7.5 Tango. Orbit by měl vstoupit na první trhy již v druhém čtvrtletí letošního roku. Výrobce neupřesil dostupnost na konkrétních trzích ani předběžnou prodejní cenu. Jak se vám novinka líbí? Myslíte si, že najde své kupce? Diskujte v diskuzi pod článkem.

Článek průběžně aktualizujeme o nové informace...

Zdroje: mobileburn.com

Diskuze ke článku
sj
nu kdyby ho vydali s 16 gb pamětí tak si ho koupím bez váhání, ale 4 gb je žalostně málo... i 8 gb je dnes dost slabá hodnota... kdyby šel rozšířit sd kartami, tak ať si tam ty 4 či 8 gb klidně nechají... v dnešní době by mělo být u chytrých mobilů při absenci paměťových karet stanoveno jako minimum 16 gb povinně...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze