Všechny Samsungy s WP 7.5 dostanou aktualizaci na WP 7.8

5

Přinášíme dobrou zprávu pro všechny majitele první generace telefonů Samsung s operačním systémem Windows Phone. Jihokorejský výrobce se totiž po vzoru finské Nokie rozhodl všechny své starší přístroje aktualizovat na novější verzi operačního systému Windows Phone 7.8.

Windows Phone 7.8 Microsoft vyvinul pro starší telefony se slabším hardwarem, které by si již jen s velkými obtížemi dokázali poradit s plnohodnotnými "osmičkami". I přes to však tato verze oproti starým Windows Phone 7.5 přináší významnou aktualizaci a vylepšení mnoha funkcí. Jen namátkou můžeme zmínit například upravenou domovskou obrazovku se třemi různými velikostmi dlaždic, mnohem bohatší výběr barevných schémat, či zamykací obrazovku s možností zobrazení novinek ze sociálních sítí a mnoho dalšího.

První telefony Samsungu s Windows Phone si jsou podobné jako vejce vejci. Aktualizace na novější verzi se dočkají všichni.

Tip: přečtěte si také článek - Samsung ATIV S znovu odložen. Tentokrát na únor

To, že se nových Windows Phone 7.8 dočkají měli doposud jisté pouze majitelé smartphonů od Nokie. Nově se k nim ale mohou přidat i lidé vlastnící některý ze starších smartphonů s Windows Phone 7.5 od Samsungu. Na mysli máme modely řady Omnia, například Omnia 7, Omnia W či Omnia M. Zprávu oficiálně potvrdili představitelé Samsungu na stránkách italské pobočky Microsoftu. Bohužel nebylo upřesněno datum uvolnění aktualizace. Z toho, že se Samsung nepochlubil nějakým výrazně blízkým datem se však dá odhadnout, že se dočkáme až na začátku roku 2013. Jak se ale říká, lepší později, než vůbec, což u aktualizací softwaru obecně platí 100 násobně.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Jakub
Ještě že tak, mám měsíc omnii M a jsem s ní velice spokojený. Takže dobrá zpráva, je fakt že jediná věc která mě štve je to volné místo napravo u dlaždic na úvodní obrazovce.
Peete
Jo tzv. "zlatý řez" a velikost dlaždic se také ocení :D
tom
To je dobrý..já si ani nepřipouštěl, že by snad moje omnie w neměla dostat update :D
honza
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se stále neví datum aktualizace WP7.8. Děkuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze