Windows Phone 7.8: další střípky informací o nových funkcích

16

Poslední dny se vše točí kolem Windows Phone 8. Jenže spousta uživatelů současných telefonů od Microsoftu netrpělivě vyhlíží aktualizaci Windows 7.8. Nač se mohou těšit a kdy bude aktualizace k dispozici?

Současní majitelé telefonů s Windows Phone 7.5 dostali v létě nemilou zprávu. Jejich relativně nové telefony nedostanou nový systém Windows Phone 8. Namísto něj se musí spokojit se skromnější aktualizací na Windows Phone 7.8, která ale přinese také několik jistě vítaných novinek. Na internetu se objevil obrázek, který některé odkrývá.

Již známá je inovovaná pohotovostní obrazovka se třemi typy dlaždic. To bude tedy shodné s vyššími Windows Phone 8. Vylepšení se dočká také odemykací obrazovka, pravděpodobně ve stylu současných osmiček. Měly by přibýt notifikace aplikací a také tapety Bing. Nově si budete moci vybírat také z 20 barevných témat.

Mezi dalšími novinkami bude možnost sdílení souborů prostřednictvím Bluetooth a přítomnost aplikace k editaci MP3 nahrávek, aby je bylo následně možné použít jako vyzváněcí melodie. Aktualizaci by měla být v průběhu prvního čtvrtletí 2013.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Majo B.
To nemyslia vazne, to moze byt aj koncom marca...
Inac pekny obrazok, celkom som mu rozumel :))
mmme
Počkám si klidně i do března... Spíš mám obavy aby spekulace nenavnadily a pak skutek utek. Tak jak to MS umí.
elfik
K čemu pak lopaty s wp8, když mi má l800 nabídne skoro to samý:)
Majo B.
Ja sa tesim len na ten "novy, upraveny" homescreen. A tiez nove farebne temy nebudu na zahodenie...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze