Skvělý #mobileDrink 12 už tento týden. Těšit se můžete nejenom na iPhone Xs Max

2
Skvělý #mobileDrink 12 už tento týden. Těšit se můžete nejenom na iPhone Xs Max
Fotografie: mobilenet.cz
  • Spouštíme ostré přihlašování na mobileDrink v Olomouci
  • Konat se bude ve čtvrtek 18. října od 18:30
  • K vyzkoušení budou nejnovější mobily, wearables a svézt se budete moci také Teslou a prohlédnout si elektromobil Jaguar I-Pace
  • Tématem bude 5G a zúčastnit se můžete také soutěže o iPhone, stačí natočit zajímavé video

18. října pořádáme ve spolupráci s Vodafonem #mobileDrink 12 – další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Tentokrát se opět vydáváme za vámi do regionů a jedeme do Olomouce, kde jsme #mobileDrink už jednou pořádali, a to před 4 lety. Pamatujete? Nadcházející #mobileDrink bude navíc ve znamení pětek. Slavíme páté výročí akce #mobileDrink a zároveň bude tématem toho podzimního 5G, tedy přicházející sítě 5. generace. A to si zaslouží pořádnou oslavu a chystáme tak pro vás speciální video soutěž. Podrobnosti najdete níže v článku. Na mobileDrinku se budete moci svézt i Teslou Model S nebo si prohlédnout elektrický Jaguar I-Pace.

Na #mobileDrinku 11 v Ostravě vládla pohodová atmosféra

A co bude na programu? Budete mít šanci poznat, kdo stojí za našimi weby mobilenet.cz, fZone.cz, fDrive.cz nebo nearfield.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafonu, pohrát si s nejnovějšími telefony wearables a dozvědět se něco zajímavého. Akci okoření možnost svézt se Teslou Model S a prohlédnout si elektrický Jaguar I-Pace, a to díky našemu sesterskému serveru fDrive.cz a Asociaci pro elektromobilitu. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v netradičním prostoru.

Místo a čas konání #mobileDrink 12

KDY: ve čtvrtek 18. října od 18:30
KDE: Olomouc (centrum – konkrétní místo bude upřesněno pozvaným účastníkům)

Chybět nebudou ani elektromobily Tesla a Jaguar I-Pace

Vyzkoušejte si nejnovější telefony a tablety na #mobileDrinku!

Atraktivní pro vás určitě bude možnost vyzkoušet si nejnovější mobilní telefony, tablety nebo wearables. Chybět nebudou nejnovější Samsungy Galaxy Note9 a S9+, Huawei P20 a P20 Pro (a možná i další Huawei překvapení), ZenFony 5, Nokie, Honory, LG, nové Sony Xperie XZ3, ty nejnovější iPhony Xs a Xs Max samozřejmě také wearables. Těšit se můžete i na telefony nová BlackBerry, Xiaomi nebo Motoroly a mnoho dalších zajímavých přístrojů.

Natočte video o 5G a vyhrajte iPhone!

Protože podzimní mobileDrink bude ve znamení pětek a 5G, máme pro vás zajímavou soutěž o nový Apple iPhone 8, které se můžete zúčastnit ještě před tím, než mobileDrink vypukne. O co jde? Spuštění sítě 5. generace i v Česku je na spadnutí, a my tak chceme vědět, proč se na tuto velkou revoluci těšíte. Co vlastně vše 5G přinese, si můžete přečíst zde. Vyzkoušeli jsme ho totiž už v Karlových Varech.

Chcete vyhrát Apple iPhone 8? Pak stačí udělat následující

  • Natočte zajímavé video na téma „K čemu bych použil 5G“ nebo „Proč se těším na 5G“
  • Uploadujte ho na Instagram, YouTube nebo Twitter
  • Přidejte k němu hashtag #5gseblizi a otagujte @mobilenetcz
  • Pošlete nám odkaz na video do formuláře níže s předběžným přihlášením.

Video můžete natočit a poslat nám link do formuláře níže do 15. října 2018 23:59. Vyhlášení vítěze a předání ceny proběhne přímo na akci #mobileDrink. Pravidla soutěže najdete zde.

Chcete se mobileDrinku zúčastnit? Pak neváhejte ani minutu a přihlaste se níže. Kapacita mobileDrinku je totiž omezená, do prostoru se vejde 60 fanoušků a pozveme jen ty nejrychlejší! Přihlašovací formulář pro předběžné přihlášení na #mobileDrink 12 zároveň s možností poslat nám link na vaše soutěžní video naleznete níže. Pokud se vám nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!