Skládací Motorola Razr 50 (Ultra) a Lenovo X1 Fold v mobilecast #special

+ soutěž o Razr 50 Ultra
Skládací Motorola Razr 50 (Ultra) a Lenovo X1 Fold v mobilecast #special
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Již zítra se můžete těšit na #mobilecast special, tentokrát na vlně s Motorolou
  • Pořadem vás budou provázet Ioannis Papadopoulos a Petr Vojtěch
  • Rozebereme si skládací Razr 50 (Ultra) i skládací notebook X1 Fold od Lenova
  • Sledovat mobilecast #special se vyplatí, i tentokrát totiž budeme soutěžit!

Motorola nedá dopustit na svoji ikonickou řadu Razr, důkazem je i nová generace Razr 50, včetně modelu Razr 50 Ultra pro náročné. Zatímco Razr 50 útočí nekopromisně nízkou cenovkou pod hranicí 20 tisíc korun, kdy zachovává velmi slušnou funkční výbavu, Razr 50 Ultra je vlajka pro náročné. Na oba zástupce se podrobně podíváme v mobilecastu #special, který jsme pro vás připravili společně s Motorolou. Aby těch zajímavých kousků nebylo málo, podíváme se také na skládací notebook X1 Fold mateřské společnosti Lenovo.

Bude se i soutěžit

Hledáte další důvod, proč nás sledovat? V průběhu vysílání vyhlásíme soutěžní otázku, jeden z vás získá špičkovou Motorolu Razr 50 Ultra. Před začátkem vysílání se zde v článku objeví odkaz na soutěžní formulář. Kdo nás bude sledovat v průběhu premiéry a správnou odpověď zaznamená v jejím průběhu, bude mít dvojnásobnou šanci na výhru.

Pozor, jinde než v mobilecastu #special soutěžní otázku neuslyšíte.

Kdy a kde?

Pořadem mobilecast #special vás bude zítra (pondělí 12. 8. 2024) od 16:30 hod. provázet Ioannis Papadopoulos a Petr Vojtěch. Sledovat nás můžete přímo zde v článku ve vloženém streamu, případně přímo na YouTube. Partnerem mobilecastu #special je společnost Motorola. Těšíme se na vás!

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!