Vyhrajte exkluzivní Motorolu Razr 50 Ultra v naší nové soutěži!

Vyhrajte exkluzivní Motorolu Razr 50 Ultra v naší nové soutěži!
Fotografie: Mobil Pohotovost
  • Již dnes můžete sledovat mobilecast #special, tentokrát na vlně s Motorolou
  • Podrobně se pobavíme o Razr 50 (Ultra) a Lenovu X1 Fold
  • Startujeme v 16:30 hod., pořadem vás bude provázet Ioannis Papadopoulos a Petr Vojtěch

Je to tak, v rámci dnešního mobilecastu #special, který je zaměřený na skládací „vlajky“ od Motoroly a Lenova se bude i soutěžit, a to o špičkovou Motorolu Razr 50 Ultra v barvě, kterou si vybere sám výherce. Abyste se mohli soutěže zúčastnit, bude zapotřebí sledovat dnešní on-line přenos mobilecast #special ve kterém se dozvíte zadání soutěžní otázky! Pozor, jinde než v našem přenosu se otázku nedozvíte, tak nás nezapomeňte sledovat.

Znáte odpověď? Skvělé, stačí ji zanést do formuláře zde v článku a rázem se zařadíte do slosování o Motorolu Razr 50 Ultra v barvě dle vlastního výběru. A to už je pořádná motivace, co myslíte? Výhodu budou mít ti, kteří nás budou sledovat naživo, do slosování budou zařazeni hned dvakrát.

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále!
  2. Sledujte mobilenet.cz na Instagramu.
  3. Dnes, tedy v pondělí 12. 8. 2024 od 16:30 hod. sledujte náš pořad mobilecast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na mobilenet.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku.
  4. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře (zde v článku). Pokud odpověď zašlete do konce vysílání, budete váš hlas započten celkem 2× a výrazně se tedy zvyšuje vaše šance na výhru.
  5. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, který bude dopředu kontaktován také e-mailem, aby zaslal své kontaktní údaje.

Soutěž probíhá od 12. 8. 2024 16:30 hod. do 25. 8. 2024 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde. Správnou odpověď můžete hledat také na stránkách společnosti Motorola. Každý účastník může odeslat pouze jednu odpověď, duplicitní odpovědi budou smazány. V případě, že účastník zašle více než tři duplicitní odpovědi, bude ze soutěže automaticky vyřazen, a to bez ohledu na to, zda jsou odpovědi správné.

Soutěžní formulář


Pokud se vám formulář neukazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!