SAZKAmobil nabídne od 4. května tarif s 1 000 volnými minutami

4

Po více než roce svého fungování nabídne virtuální operátor SAZKAmobil svůj první tarif. Operátor s ním chce zacílit na zákazníky, které láká neomezené volání, ale současné flatové tarify jsou pro ně moc drahé. Za 377 Kč mohou mít 1 000 minut volání do všech sítí, což by mělo uspokojit potřeby většiny zákazníků, kteří chtějí neomezený tarif.

Šťastný tarif od SAZKAmobilu tak patří ve srovnání s nabídkou všech ostatních operátorů, ať již virtuálních, tak i klasických, mezi nejvýhodnější české tarify. Cena minuty nad rámec 1 000 volných minut vyjde na 90 haléřů. Účtování 60+1 zůstává stejné jako na předplacence. SMS stojí rovněž 90 haléřů. MMS a SMS na pevné linky stojí shodně 4,90 Kč.

SAZKAmobil

V rámci tarifu je mobilní internet s FUP 100 MB a po jeho vyčerpání klesne rychlost na 32 kB/s. Balíček s dodatečnými 100 MB pak vyjde na 47 Kč. Nabídka mobilního internetu mladší uživatele, kteří intenzivně využívají data, příliš nezaujme. V tomto ohledu však má SAZKAmobil, stejně jako ostatní virtuálové svázané ruce nevýhodnými datovými velkoobchodními nabídkami klasických operátorů.

Šťastný tarif 377 Kč Po vyčerpání volných jednotek
Volné jednotky Cena v Kč za jednotku
Volání do všech sítí v ČR/min. 1 000 minut 0,90 Kč (60+1)
SMS do všech mobilních sítí v ČR/zpráva - 0,90 Kč
SMS do pevné sítě/zpráva - 4,90 Kč
MMS do všech sítí v ČR/zpráva - 4,90 Kč
Internet/MB 100 MB a poté 32 kB/s Dokup 100 MB FUP/47 Kč

Šťastný tarif je bez úvazku a je na něj možné přejít z předplacené karty pomocí jednoduchého online formuláře na www.sazkamobil.cz nebo přes zákaznickou linku *11. Tarif bude k dispozici od 4. května. Podmínkou je pouze mít na ní kredit alespoň 400 Kč, který se použije jako záloha na služby. Záloha se vrací při dobré platební morálce se třetím vyúčtováním.

TIP: Virtuál, se kterým můžete vyhrát: vyzkoušeli jsme SAZKAmobil

Jednou z nejviditelnějších výhod SAZKAmobilu, která ho odlišuje od konkurence, je sázková hra SAZKAmobil šance, při které se losují koncová čísla telefonního čísla. V případě předplacenek si vsadíte při dobití na terminálu na terminálu Sazky a za každých dobitých 200 Kč máte jednu sázenku. U tarifu to bude fungovat stejně, pouze s tím rozdílem, že je podmínkou zaplatit fakturu na terminálu Sazky.

Diskuze ke článku
Poky
Víme, že 4,90 Kč/SMS chtít SAZKA mobil nebude. Text tak uvadí nepřesnou informaci.
René
Tak během několika týdnů mají v Polsku tarify u některých operátorů platit v rámci EU, to znamená, že v zemích EU voláte, datlujete a datujete jako doma...Za pár zlotých neomezený tarif i s internetem to bude jistit a tady ty tři vyjebávači mohou jít do dupy

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze