Odkoupení operátora SAZKAmobil Vodafonem schválil důležitý úřad

Odkoupení operátora SAZKAmobil Vodafonem schválil důležitý úřad
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Pro zákazníky SAZKAmobilu se momentálně nic nemění
  • Zůstane jim stejný zákaznický účet a budou využívat zákaznické centrum SAZKAmobilu

Společnost Vodafone na konci minulého roku oznámila, že se dohodla se společností Sazka na odkupu jejího virtuálního mobilního operátora SAZKAmobil. Nyní schválil transakci Úřad pro ochranu hospodářské soutěže a vše směřuje k jejímu dokončení v dubnu letošního roku.

Pro zákazníky se nic nemění

Pro zákazníky SAZKAmobilu, kterých má v České republice přes 200 tisíc, se momentálně nic nemění. Už dosud firma využívala mobilní síť právě Vodafonu. Zároveň platí, že lidé budou moci i nadále využívat více než 7 500 prodejních míst s terminálem Sazky pro dobíjení kreditu na předplacených kartách, platbu vyúčtování a nákup SIM karet. Stejně tak jim zůstane stejný zákaznický účet a budou využívat zákaznické centrum SAZKAmobilu.

Zákazníky a zákaznice SAZKAmobilu už brzy přivítáme nejen s otevřenou náručí, ale také s lákavými novinkami v nabídce mobilních tarifů a služeb. Na naši síť a její rozsah pokrytí, kde je Vodafone například jasným 5G lídrem, jsou už zvyklí, SAZKAmobil využíval mobilní síť Vodafonu už mnoho let,“ říká Violeta Luca, generální ředitelka společnosti Vodafone Czech Republic.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze