Přicházejí Vánoce brzy? SAZKAmobil láká na více dat za stejnou cenu

Přicházejí Vánoce brzy? SAZKAmobil láká na více dat za stejnou cenu
Fotografie: SAZKAmobil
  • Akce se vztahuje na navazující datové balíčky
  • Například balíček s 20 GB dat se tak zvedne na 30 GB
  • Akce potrvá až do konce ledna 2025

Letošní vánoční nabídky od operátorů možná přicházejí dříve, než se čekalo. S prvním náznakem je tu SAZKAmobil, který láká na datové balíčky s větším objemem, a to za nižší cenu. Podmínkou je, že si do dalšího měsíce zvolíte právě vyšší datový balíček. Z toho vyplývá, že nabídka je určena primárně stávajícím zákazníkům.

SAZKAmobil

K aktivnímu datovému balíčku „Internet na měsíc 10 GB” tak díky bonusu získáte za nákup navazujícího datového balíčku rovnou 15 GB. Podobně platí bonus za nákup navazujícího datového balíčku „Internet na měsíc 15 GB”, rovnou půjde o 20 GB. A také z balíčku „Internet na měsíc 20 GB” se rovnou stane dokonce 30 GB dat.

„Díky naší akci mohou lidé s předplacenou kartou SAZKAmobilu získat takovou porci mobilních dat, která umožňuje využít mobil naplno. Zákazníky na možnost využití akce upozorníme SMS zprávou při vyčerpání 90 procent datového objemu nebo čtyři dny před koncem platnosti stávajícího balíčku o objemu 10, 15 a 20 GB. Akci je možné využít pouze v případě, že zákazník uvedenou SMS zprávu obdržel,“ vysvětluje Jan Schmiedhammer, ředitel pro oblast předplacených karet ve Vodafonu.

Akce s datovými balíčky je v případě virtuálního operátora platná až do konce ledna 2025.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze