Samsung Wave v limitované edici FC Bayern Mnichov

1

Samsung ve spolupráci se známým německým klubem Bayern Mnichov představil limitovanou edici svého populárního smartphonu S8500 Wave s OS Bada, který ve své výbavě ponese několik znaků výše zmíněného velkoklubu.

Samsung Wave nyní v edici klubu FC Bayern Mnichov
Tip: přečtěte si také naší Sasmngu S8500 Wave

Samsung se spojil se známým německým fotbalovým klubem Bayern Mnichov a společně s ním zahájil prodej limitované edice svého Bada telefonu S8500 Wave. Samsung Wave Bayern Mnichov Edition je dodáván v krabici, která svým vzhledem přesně ladí ke klubu. Kromě toho telefon dostal co se týče softwarové výbavy do vínku několik aplikací, které související s Byernem a službou mobilní televize Total LIGA, kterou zákazníci k telefonu získají zcela zdarma po dobu tří měsíců. Dále také mohou získat voucher v hodnotě 65 eur, který lze použít na nákup v oficiálním e-shopu Bayernu.

Frank Ribery a další hráči z Bayernu zkouší smartphony od Sasmungu

Samsung S8500 Wave v edici Bayern Mnichov by měl být dostupný v celém Německu od tohoto měsíce za cenu v přepočtu téměř 11 000 Kč. Samsung přitom s fotbalovými kluby nekoketuje poprvé. Nedávno například uvedl speciální edici modelů společně Galaxy S a Galaxy 3 ve spolupráci s Amsterdamským klubem Ajax. FC Bayern Mnichov patří dlouhodobě mezi nejpopulárnější a nejúspěšnější kluby v historii nejsledovanějšího sportu planety. Například v sezóně 2009/2010 vyhrál i slavnou ligu mistrů. Pokud se mezi jeho věrné fanoušky řadíte i vy, není nic jednoduššího než zabrouzdat na jeho oficiálním e-shopu kde se co nevidět telefon objeví, či si udělat malý výlet k našim západním sousedům.

Zdroje: unwiredview.com