Samsung Galaxy S a Galaxy 3 nyní ve speciální edici klubu Ajax

Nizozemský mobilní operátor 6Gmobile ve spolupráci s tamním fotbalovým klubem Ajax Amsterdam zahajuje prodej modelů I9000 Galaxy S a I5800 Galaxy 3 ve speciální edici Ajax, která je určena hlavně fanouškům tohoto známého nizozemského mužstva.

Samotné telefony po stránce hardwaru neprošly žádnou změnou. Rozdíly jsou ve vzhledu krabice, ve které uživatelé telefony při koupi dostanou. Dále v programové nabídce telefonů naleznete několik aplikací od Ajaxu. Oblíbené Android smartphony Galaxy S a Galaxy 3 však získáte pouze na 2-leté smlouvy k takzvaným "Ajax tarifům" které nabízí nizozemský operátor 6GMobile. Mobilní telefony jsou k dispozici prostřednictvím vlastních e-shopů 6GMobile a Ajaxu. Více informací naleznete zde.

Mobilní aplikace které najdete v paměti telefonů jsou k dispozici také pro iPhone, Android a smartphony BlackBerry prostřednictvím příslušných appstorů. Nesmíme také zapomenout dodat, že speciální edice jsou rovněž limitované. Pokud patříte mezi opravdové fanoušky nejznámějšího holandského fotbalového klubu a bydlíte v Nizozemí, nemeškejte a udělejte si co nejdříve výlet do Amsterdamu, dokud jsou telefony na skladě. Je o ně prý totiž velký zájem.

zdroj: gsmarena.com, portablegear.nl

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze