Samsung One UI 4.0 beta startuje

aktualizováno
Samsung One UI 4.0 beta startuje
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Oficiální termín startu je 14. září
  • Jako první přijdou na řadu telefony ze série Galaxy S21
  • Postupně se dostane na celou řadu dalších přístrojů

Aktualizace 14. 9. 2021

Po krátkém odkladu jsme se konečně dočkali. Samsung startuje otevřenou betu One UI 4.0 založenou na Androidu 12. Jako první se tato volba v aplikaci Members ukáže uživatelům řady Galaxy S21 v USA. Další státy a telefony budou následovat.

Původní informace z 14. 9. 2021

Ještě v půlce léta to vypadalo, že příchod One UI 4.0 pro vybrané telefony od Samsungu je otázkou pár dní, nanejvýš týdnů. První odklad sliboval start 9. září pro majitele řady Galaxy S21 v Jižní Koreji, ale ani tento termín se výrobci nepodařilo dodržet. Nový termín však nesdělil a pouze tvrdí, že to bude „brzy“.

One UI 4.0 bude založen na Androidu 12. Kromě některých novinek z tohoto systému také přidá svoje vlastní. Výrazně by se mělo změnit uživatelské rozhraní po designové stránce, přepracovaná bude správa notifikací a uživatelé se dočkají nové aplikace pro fotografování.

Seznam telefonů, kam UI 4.0, respektive Android 12 zavítá, je skutečně obsáhlý. Vedle série Galaxy S21 to budou i modelové řady S20, S10, Note (20,10), Z a vybrané telefony i tablety ze skupin A, Tab, M, F a XCover.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze