Odhalena cena chystaných sluchátek Samsung Galaxy Buds Pro

5× aktualizováno
Odhalena cena chystaných sluchátek Samsung Galaxy Buds Pro
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Očekává se nasazení funkce aktivního potlačení okolního hluku
  • Výdrž bude atakovat hodnotu 18 hodin
  • K představení dojde po boku řady Galaxy S21

Aktualizováno 12. 1. 2021

K představení nových bezdrátových sluchátek Galaxy Buds Pro dojde již za dva dny. Dnes se dozvídáme od @FrontTron pravděpodobnou cenu na jihokorejském trhu. Ta v přepočtu odpovídá zhruba 5,5 tisícům Kč i s daní.

Samsung Galaxy Buds Pro

Aktualizováno 5. 1. 2020

Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Pro se sice představí až příští týden, avšak to nebrání tomu, abychom se již dnes podívali na unboxing a také krátké první dojmy pocházející od Jeffa Schicka. Díky němu lze s jistotou říci, že vzhled sluchátek ze starších úniků byl správný. V základním balení uživatelé najdou samotná sluchátka s nabíjecím pouzdrem a kabelem, který má na jednom konci USB-C a na druhém USB-A. Výdrž sluchátek se má pohybovat kolem 5 hodin, s energií v nabíjecím pouzdře to má být 18 hodin. Sluchátka se pochlubí také zvýšenou odolností dle certifikace IPx7.

Aktualizováno 4. 1. 2021

Příchod nových bezdrátových sluchátek Samsung je na spadnutí. Naznačovala to na malou chvíli i kanadská mutace oficiálních stránek výrobce, kde se objevil název Galaxy Buds Pro. V tuto chvíli již stránky opět neexistují, avšak Rolandu Quandtu se podařilo obrazovku zaznamenat. K představení sluchátek by mělo dojít po boku řady Galaxy S21 14. ledna 2021.

Samsung Galaxy Buds Pro

Aktualizováno 11. 12. 2020

Blížící se příchod nových bezdrátových sluchátek Samsung Galaxy Buds Pro je zcela jistý. Naznačuje to i únik další barevné varianty skrze voice.com, respektive Evana Blasse. Tentokrát se můžeme podívat na klasickou černou verzi.

Samsung Galaxy Buds Pro

Aktualizováno 3. 12. 2020

V rámci dnešní aktualizace se můžeme podívat, jak by měla vypadat chystaná sluchátka Samsung Galaxy Buds Pro. Naznačuje to tradičně spolehlivý Evan Blass pro voice.com. Spatřit můžeme růžové špunty a ve stejném barevném odstínu také dobíjecí pouzdro.

Samsung Galaxy Buds Pro

Původní informace ze 30. 11. 2020

Příchod nejnovějších bezdrátových sluchátek je dle mysmartprice.com na spadnutí. Server přitom odkazuje na informace od indonéského certifikačního úřadu, který zmiňuje model Samsung SM-R190. Za kódovým názvem se mají ukrývat bezdrátová sluchátka pojmenovaná jako Galaxy Buds Pro, která doplní současná Galaxy Buds Live.

Ve výbavě by se mělo objevit aktivní potlačení okolního hluku a dle certifikace 3C také baterie s kapacitou 472 mAh. Zde jde samozřejmě o údaj odpovídající dobíjecímu pouzdru, případně kombinaci kapacity pouzdra a obou sluchátek. Premiéra Galaxy Buds Pro by mohlo proběhnout již během ledna 2021, a to po boku očekávané prémiové řady Galaxy S21.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze