Oficiálně potvrzeno. Samsungy Galaxy S21 se představí 14. ledna

1
Oficiálně potvrzeno. Samsungy Galaxy S21 se představí 14. ledna
Fotografie: @evleaks
  • Očekává se premiéra hned tří variant lišících se velikostí
  • Telefony budou mít Super AMOLED displej s průstřelem
  • Tisková konference začne 14. ledna v 16:00 hodin

O řadě Galaxy S21 od Samsungu se spekuluje již několik měsíců. V podstatě od začátku se hovoří o třech různých variantách, a to Galaxy S21, Galaxy S21+ a Galaxy S21 Ultra. Zhruba od listopadu se objevují informace o tom, že novinky Samsung představí netradičně brzy, a to již 14. ledna.

A právě před malou chvílí Samsung datum premiéry oficiálně potvrdil. Jak je již dobrým zvykem, stalo se tak skrze propagační video, které výrobce zveřejnil na YouTube. Ve videu můžeme vidět také modul fotoaparátů, který již známe z mnoha předchozích úniků. Není tedy pochyb o tom, že 14. ledna Samsung skutečně představí novou vlajkovou řadu. Tisková konference začne v 16:00 hodin středoevropského času.

Vzhled i výbava novinek je poměrně přesně zmapována, vše podstatné se dozvíte v našem souhrnném článku. Dokonce se již objevily poměrně reálně vypadající ceny, které by měly platit pro evropské trhy. Pokud dojde k potvrzení cen, má například základní Samsung Galaxy S21 se 128GB pamětí stát zhruba 22,5 tisíc korun. Na opačné straně bude Samsung Galaxy S21 Ultra s 512GB pamětí za odhadem 40 tisíc korun.