S aplikací Inzeromat dostanete své zboží do čtyř největších bazarů

5

Prodáváte často své zboží skrze známé české internetové bazary? V tom případě vám možná přijde vhod nová aplikace Inzeromat, která čtyři největší bazary v České republice dokáže spravovat současně a ušetří tak čas.

Inzeromat

Nová aplikace Inzeromat je určena všem inzerentům, kteří často využívají služeb českých internetových bazarů. Postačí inzerát jednoduše zadat na Inzeromat přes web nebo aplikaci na mobilu a díky ní se objeví mezi inzeráty na Sbazaru, Bazoši, Letgo a Bayo. Takto prodávající osloví kolem půl milionu potenciálních zákazníků, kteří na tyto servery každý den chodí. Inzeromat aktuálně existuje ve webové formě a také jako aplikace pro Android, kde je podmínkou verze 4.4 KitKat a novější.

TIP! Top Apps: výběr speciálních aplikací

Inzeromat

„Hlavní cíl inzerenta je prodat zboží. Z jeho pohledu je jedno, kde prodá. Díky Inzeromatu může jednoduše vystavit zboží všude. Tím si inzerent maximalizuje šanci na rychlý prodej,” říká Martin Jiřička, který vede tým Inzeromatu.

„Mnohé zavedené inzertní služby v České republice fungují a prakticky i vypadají stejně jako před osmi lety, míra inovace je minimální. Přitom dnešní technologie dokáží nabídnout uživatelům mnohem větší komfort. Klíčovou roli ve změně celého odvětví budou hrát mobilní zařízení,“ říká Kamil Demuth, investiční manažer investiční skupiny Miton, do které Inzeromat spadá.

Pro maximální využití Inzeromatu je třeba, abyste aplikaci na začátku propojili se svými účty na inzertních portálech. Na ně se přihlásíte pouze jednou. Stávající i nové inzeráty pak již můžete vystavovat z Inzeromatu na všechny připojené inzertní portály najednou. Jakmile zboží prodáte, jednoduše přes jedno kliknutí na Inzeromatu svou nabídku stáhnete ze všech inzertních serverů najednou.

Stáhnout Inzeromat

Google Play (zdarma)

Zdroje: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Petr
Docela se divím, že se tomu ty servery nebrání. Celkem chápu, kam Inzeromat směřuje a být jimi, nelíbí se mi to :)
pet
jako uzivatel inzeromatu musim rict ze to trochu usetri cas ale pridela tolik nervu ze se ten cas vubec nevyplati. stale nebyly ani po mnoha mesicich a mailech co jsem tam napsal vyreseny ani zakladni chyby a nedostatky :-(
Honza
Doufám, že brzo přidají ProdejHNED.cz
Mirek
Bohužel sbazar za toto blokuje účty. Bylo mi řečeno, že je to porušení smluvních podmínek a že vystavuju riziku svůj e-mailový účet. Docela fail od inzeromatu..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze