Rok 2019 podle diváků: přehled našich nejsledovanějších videí

Rok 2019 podle diváků: přehled našich nejsledovanějších videí

Dlouhá léta patří k mnoha našim článkům doprovodná videa. Neomezujeme se pouze na videorecenze mobilních zařízení, ale připravujeme pro vás občasník mobilecast, první dojmy z horkých novinek či recenze mobilních her. Opomenout nemůžeme ani příval různých pohyblivých obrázků z veletrhů. Na sklonku roku 2019 je tak ideální čas se ohlédnout a zjistit, jaká videa vás zaujala nejvíce.

Stejně jako v loňském roce, i letos se ohlédneme za videopohledy, které vás zaujaly nejvíce. Tradičně si projdeme nejsledovanější desítku, která se letos může pyšnit často až velmi těsnými rozdíly v počtu zhlédnutí. Letošní rok žebříčku kraluje Samsung, který obsadil většinu míst v TOP 10. I sledovanost videí potvrzuje, že se Samsungu rok 2019 nebývale vydařil. Musel se před ním sklonit i Huawei/Honor, který loni žebříček nejsledovanějších videí zcela ovládl. Letos nemá čínský výrobce v první desítce ani jednoho zástupce.

V letošním žebříčku se podařily také dvě nebývale blízké shody. Pouze 400 shlédnutí dělilo druhé místo od třetího, obdobný rozdíl pak rozhodl také o osmé a deváté příčce. Na prvním místě se umístilo video z posledního veletrhu CES v Las Vegas, kde jsme si mohli vyzkoušet první ohebný telefon FlexPai Royale. Počtem shlédnutí se vyšvihlo téměř k mete čtvrt miliónu, což je více než dvojnásobný počet shlédnutí oproti třetí příčce, na které je recenze Samsungu Galaxy A50. Mimochodem právě test tohoto telefonu se stal vůbec nejčtenějším za uplynulých 12 měsíců. Ještě se krátce vrátíme k Huawei, jehož nejlepší počin se v žebříčku sledovanosti umístil na 11. místě a jde o recenzi chytrých hodinek Watch GT 2.

Před samotným žebříčkem bychom ještě rádi připomněli, že v největší nevýhodě jsou samozřejmě videa, která byla vydána před koncem roku. Přesto stojí za pozornost. Jde například o recenzi Xiaomi Mi Note 10 Pro, která za necelý měsíc nasbírala úctyhodný počet shlédnutí, jenž by stačil na umístění v první čtyřicítce. Obdobně se lze vyjádřit o v neděli vydané recenzi Samsungu Galaxy Fold.

10. místo

Samsung Galaxy S10 – videorecenze

9. místo

Galaxy S10 a S10+ ztělesňují vlajkovou loď na steroidech – první pohled

8. místo

Vyzkoušeli jsme iPhone 11 (Pro) – první pohled

7. místo

Redmi Note 7 – videorecenze

6. místo

Samsung Galaxy Note10 a Note10+ – preview

5. místo

Samsung Galaxy S10+ – videorecenze

4. místo

Samsung Galaxy A80 s otočným fotoaparátem živě z Milána

3. místo

Samsung Galaxy A50 – videorecenze

2. místo

UNBOXING: Samsung Galaxy S10+ a Galaxy Buds

1. místo

Vyzkoušeli jsme skládací telefon Royole Flexpai na CES 2019

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze