Rok 2016 podle diváků: přehled našich nejsledovanějších videí

5

Dlouhá léta patří k mnoha našim článkům doprovodná videa. Neomezujeme se pouze na klasické video recenze, ale připravujeme pro vás hned několik seriálů, nepravidelník mobilecast a opomenout nemůžeme ani příval různých pohyblivých obrázků z veletrhů. Na sklonku roku 2016 je tak ideální čas se ohlédnout a zjistit, jaká videa vás zaujala nejvíce.

Mobilenet.cz
Po celý rok pro vás připravujeme mnoho videopohledů, seriálů a reportáží

Stejně jako v loňském roce, i letos se ohlédneme za videopohledy, která vás, naše diváky, zaujaly nejvíce. Tradičně si projdeme nejsledovanější desítku, ale ještě předtím jen zběžně nahlédneme do desítky druhé, neboť i tam se nacházejí zajímavé videopohledy, které se u vás těšily značnému zájmu. Za zmínku jistě stojí 16. místo, na kterém je srovnání Samsungu Galaxy S7 s LG G5. Ačkoliv se letos LG příliš nedařilo, vzájemnou konkurenci oba telefony nezapřely. První dvacítku pak překvapivě uzavírá seriál Retro a to konkrétní díl s Apple iPhonem 2G, který byl za celý rok v rámci seriálu jednoznačně nejsledovanější. Mánie kolem Pokémonů se projevila také ve vidopohledech, když na 15. místě figuruje náš návod na hledání a chytání těchto potvůrek.

Nyní už se podíváme na 10 nejsledovanějších videí, které jsme pro vás v roce 2016 připravili. Dle očekávání se na prvních místech nacházejí recenze klíčových modelů. Drtivou většinu příček si pak rozdělili tři největší výrobci chytrých telefonů na světě. Za zmínku rovněž stojí fakt, že se v první desítce vyskytuje americký Apple, který v loňském roce mezi nejsledovanějšími videi neměl jediného zástupce.

10. místo

Nejlepší mobilní hry roku 2015 – videopřehled

9. místo

Xiaomi Redmi Note 3 – videopohled

8. místo

Samsung Galaxy J5 (2016) – videopohled

7. místo

Lenovo CPlus a Folio – Lenovo TechWorld 2016

6. místo

Apple iPhone 7 – videopohled

5. místo

Samsung Galaxy A5 2016 – videopohled

4. místo

Samsung Galaxy S7 – videopohled

3. místo

Huawei P9 Lite – videopohled

2. místo

Huawei P9 – videopohled

1. místo

Apple iPhone SE – videopohled

Diskuze ke článku
Karlos
Iphone SE byl od applu mozna nejpovedenejsi tah za posledni dobu. Osobne ho mam taky, navic sposta lidi kolem tu cenu kolem 11 tis ( EU distribuce) byla ochotna zaplatit. Myslim ze prave ta cena rozhodla o jeho uspechu. Za me teda super telefon, ale narovinu rikam ze 4" uz je malo. Takze cena iphone 7 je trochu vyssi, tak asi zvolim 6s. A jeste jeden postreh od lidi co presli na ios, neradi by se vraceli k androidu, a kdyz uz tak cini, kupuji telefon do 6 tisic.
expet matess
hejtím SEčko
fíla
SE Apple vydal proto, že chtěl zastavit pokles prodejů iphonů v celkových číslech. Napadlo ho využít starého šasi, vzít starý hw a nalhat lidem, že to dělá pro ty co chtějí malý telefon :-) nepovedlo se, prodeje klesají dál a další recyklace snad už nepříjde. Jsem zvědavý kdy Apple příjde s novým modelem pro milovníky stereo jacku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze