Říjnový #mobileDrink zná své vítězné město. Přihlaste se nyní

3

Sedmý #mobileDrink se rychle blíží. Bude větší, zajímavější a bude se konat v naší domovské Praze. Chcete poznat redaktory mobilenet.cz, další čtenáře a fanoušky, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, virtuálními realitami a mnohým dalším? Chcete se dozvědět něco zajímavého nejen od zástupců Vodafone a dalších partnerů a ještě mít šanci něco vyhrát? Přihlašte se předběžně nyní a my vám dáme vědět, kdy spustíme ostré přihlašování.

#mobileDrink

Šestý podzimní #mobileDrink se konal v Českých Budějovicích a navázal na předchozí společná setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafone. Přijeli jsme za vámi do Liberce, Brna, Olomouce, Pardubic a začínali jsme v Praze. A do ní se nyní #mobileDrink opět vrací a věříme, že v úspěšném trendu bude pokračovat. Můžeme vám slíbit, že se rozhodně nudit nebudete.

Podívejte se, jak proběhly poslední mobileDrinky v Českých Budějovicích, Liberci a Brně!

mobileDrink 6 - hlasování

Reportáž: #mobileDrink 4, Brno

#mobileDrink přijíždí za vámi

A co to je vlastně ten #mobileDrink? Společné setkání fanoušků mobilenet.cz Vodafone, které se koná několikrát ročně, a které máte opravdu rádi. A my se vám nedivíme! Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafone, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, hodinkami, dalšími wearables, konvertibly nebo notebooky, vyzkoušet si ty nejnovější virtuální reality a dozvědět se něco zajímavého z přednášek Vodafonu i dalších partnerů. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude ani zajímavá soutěž o hodnotné ceny. A chystáme pro vás také jedno exkluzivní překvapení. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v zajímavém prostoru, který odhalíme pozvaným účastníkům. Samozřejmě s občerstvením a dobrým pitím po celý večer.

Místo a čas konání #mobileDrink 7 v Praze

KDY: ve čtvrtek 18. února od 19:00

KDE: Praha (centrum - konkrétní místo bude upřesněno pozvaným účastníkům)

Reportáž: #mobileDrink 5, Liberec

Chcete přijít? Napište nám!

Přestože budeme zvát do Prahy mnohem větší počet z vás, je kapacita prostoru stále omezená a po zkušenostech z minulých akcí také velmi rychle naplněná. Pokud byste měli zájem se 18. února ve večerních hodinách setkání #mobileDrink 7 účastnit, přihlaste se předběžně ve formuláři níže. Zadejte níže své jméno, příjmení a e-mail. Máte také možnost napsat nám telefon, tablet, wearables nebo jiné zařízení, který byste si rádi na srazu vyzkoušeli a my uděláme vše pro to, aby bylo vaše přání splněno. Předběžně přihlášeným dáme s předstihem vědět, kdy spustíme ostré přihlašování. Budete tak mít velkou výhodu.

Chystáme opět i soutěže o hodnotné ceny

TIP: pro čerstvé novinky ze světa telefonů, tabletů a telekomunikací sledujte také náš Facebook, Twitter a Google Plus.

mobilenet.cz má Facebook a Twitter. Připojte se! Twitter logo Google+ logo

Diskuze ke článku
Ropnej Tanker
Za mě jsou prostory jasné : Masné Krámy :-)
Luboš Žďárský
Doufám že, pokud bude příští MD opravdu v Praze,bude možnost si vyzkoušet Panasonic Toughpad FZ-X1, tahle série se mi líbí už dlouho, jen škoda že není volně prodejná. Mám 2 telefon Panasonic(Ntt Docomo Eluga P02-E) a je to skvělý stroj.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze