Představí Apple spolu s iPhony 11 i nové Apple Watch? Máme důkaz, že ano

Představí Apple spolu s iPhony 11 i nové Apple Watch? Máme důkaz, že ano
  • Apple Watch 5 budou designově vycházet z Apple Watch 4
  • Těšit se můžeme na doposud nevídanou titanovou variantu
  • Zářijovému představení by odpovídal rovněž datum odhalení předchozích generací

Apple zažívá se svými Watch nevídaný úspěch. Jejich prodeje meziročně vzrostly o polovinu a na trhu chytrých hodinek si ukously úctyhodný 46% podíl. Nikoho tak nepřekvapí, že se chystá již další generace , která by podle ihelpbr.com mohla přijít ve zcela nové titanové úpravě.

Luxusní, ale i odolná titanová varianta, by měla být k dispozici minimálně u 44mm verze, jež bude nabízena rovněž v keramické úpravě. Informaci prozradil i tentokrát, podobně jako u iPhonů 11, zdrojový kód – v systému watchOS 6 byla objevena spouštěcí animace, která na nové modely odkazuje.

Apple Watch 5

Pokud se domněnka ihelpbr.com potvrdí, můžeme se u nové verze opět těšit na elektrokardiogram či design vycházející z nejnovějších Apple Watch 4. To ostatně tvrdí i známý analytik Ming-Chi Kuo, podle nějž nová generace přinese spíše změny uvnitř, než ty viditelné navenek.

Apple Watch 5 patent

S každou novou generací Apple Watch spoustu uživatelů zajímá, jestli bude v prodeji rovněž model s kruhovým displejem. Na filozofii Applu nabízet hodinky s hranatým ciferníkem se však údajně nic nezmění. Nejnovější generace by mohla také přinést intuitivní ovládání pomocí pohybů zápěstí, které jsme mohli zahlédnout na patentovém nákresu. Brzkému představení Apple Watch 5 by odpovídalo rovněž načasování u předchozích modelů, jak si můžete prohlédnout v tabulce níže.

Model Datum představení
Apple Watch 24. dubna 2015
Apple Watch Series 1 a Series 2 16. září 2016
Apple Watch Series 3 22. září 2017
Apple Watch Series 4 12. září 2018
Apple Watch Series 5 10. září 2019
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze