Předplacenka Twist Našim+ nabídne volání za 1,50 Kč

15

T-Mobile začne 1. dubna 2014 nabízet novou Twist kartu s tarifem Twist Našim+, který přináší nižší ceny za volání a SMS. Tento tarif má přednastavenu novou výhodu v rámci Programu Našim za dobití – Výhodnou sazbu s možností volání na čísla značky T-Mobile už za 1,50 Kč/min. Operátor současně ukončí některé starší Twist tarify a balíčky, které klienti příliš nevyužívají, celkově tak zjednoduší a zpřehlední svou nabídku pro zákazníky s předplacenou kartou.

T-Mobile: Twist Maxi aneb více dobij - levněji piš a volej

„Výhodnou sazbou volání za 1,50 Kč/min. reagujeme na přání našich zákazníků, kteří volají na mobilní čísla značky T-Mobile. Těchto čísel je více než 5,5 milionu a aktuálně na ně směřují tři čtvrtiny z celkových provolaných minut Twist zákazníků. Proto klienti s předplacenou kartou jistě uvítají nižší sazbu bez ohledu na to, v jakou denní dobu volají, “ říká Dana Tomášková, ředitelka marketingu T-Mobile pro segment domácností.

Nová Twist karta s tarifem Twist Našim+ umožňuje standardně volání do všech sítí za 3,50 Kč/min. s účtováním hovorů po minutách a posílání zpráv za 1,50 Kč/SMS (ceny vč. DPH). Současně má automaticky přednastavenu novou výhodu v rámci programu Našim za dobití – Výhodnou sazbu. Pokud si zákazník dobije 300 Kč a více, volá celý měsíc za pouhých 1,50 Kč/min. na všechna čísla značky T-Mobile. Jde-li o nižší částku, operátor mu na měsíc umožní volání za 2,20 Kč/min. Dosud přitom platila možnost výhodného volání za dobití méně než 300 Kč pouze jeden týden.

Nový tarif i Výhodnou sazbu mohou jednoduše získat i stávající klienti s předplacenou kartou. Pro Twist Našim+ stačí poslat na číslo 4603 SMS ve tvaru CHCI NASIMPLUS, pro aktivaci nové výhody, kterou lze kombinovat se všemi aktuálně nabízenými tarify, pak ve tvaru NASIM SAZBA.

Současně bude postupně do konce července 2014 docházet k některým změnám vedoucím k zjednodušení a zpřehlednění nabídky pro majitele předplacených karet. S tím souvisí i postupné rušení starých služeb, které již zákazníci využívají jen minimálně. Od 31. května nebude například možné vybírat si odměny za dobití Volání zdarma mimo špičku, 1+1 SMS zdarma a Internet zdarma – při dobití po tomto datu již budou klienti těchto benefitů odměněni novou Výhodnou sazbou. Dojde také k ukončení některých starších tarifů a balíčků Twist.

Chystané zjednodušení se dotkne i rodinných nabídek – například tarifů a zvýhodnění Rodina, které mohou využívat paušální i Twist zákazníci. „V dnešní době, kdy nabízíme paušální tarify s cenou již od 249 Kč měsíčně s neomezeným voláním a SMS v rámci T-Mobile, již tyto služby nemají opodstatnění. Klientům proto doporučujeme přechod na nejnovější tarify, případně aktivaci služby Sponzor,“ vysvětluje Dana Tomášková.

Operátor bude všechny zákazníky, jichž se uvedené rušení starých tarifů či balíčků týká, včas a dostatečně informovat. Zároveň těmto klientům nabídne novou službu či kombinaci služeb, která bude co nejlépe odpovídat jejich konkrétním potřebám a požadavkům.

Zdroj: TZ T-Mobile

Diskuze ke článku
fero
Škoda, že jsou všichni líní se podívat na jiné a daleko lepší nabídky, viz. třeba Tesco 1,25Kč do cizích sítí a zdarma i sms do vlastní 30 dní od dobití kreditu :D ...
Renata
Dobrý den,
dovoluji se čtenářů mobilenet.cz zeptat na pár otázek, odpovědi mi prosím zašlete na ppm@centrum.cz děkuji.

Otázka:
Využíváte telefon na:
- volání
- SMS
- data
- volání + SMS
- volání + data
- SMS + data
- volání + SMS + data

Kolik jednotek potřebujete
- do 20 min. nebo SMS
- do 50 min. nebo SMS
- do 100 min. nebo SMS
- nad 100 min. nebo SMS
Zde vyberte 2 možnosti a doplňte zda jde o min. nebo SMS

Uvítáte službu neomezeně v síti (volání + SMS)?
- ano, za 149,- Kč
- ne, ale chci nižší cenu v síti
- ne, chci stejnou cenu do všech sítí

Jaký balíček MB dat vyžadujete?
- 25 MB
- 80 MB
- 250 MB
- 400 MB
- 750 MB
- 1800 MB
- 3500 MB

Bez smlouvy / na smlouvu s/ bez závazku

Operátora chceme přemluvit na tarif:
1000 minut + 1000 SMS + 1000 MB - 432,00 Kč

Nyní jsme virtuálem, ale chceme slyšet váš názor.
jirka
tak to rovnou zabalte, tarif 1000+1000+1000 je úplně na prd

kdo potřebuje měsíčně 1000sms?? to jste tak 15let zpátky

nechápu na jakou cílovku tím míříte, mladí potřebujeme data, lidi co mluví hodně mají flat a 1,5GB a ti co nevolají mají předplacenky za 200Kč

na trhu chybí tarif pro mladý a studenty a nemusíte si dělat průzkumy, všichni to ví, ale nikdo ten tarif neudělal a operátoři vymýšlí kokotiny, předražený telefony na splátky a debilní balíčky na nic

potřebujeme min 4GB a na volání max 300min, na sms kašlu

já chci tarif 10GB a volání 300min. za paušál cca 400Kč, to udělejte a budete mít plno
Nový operátor
Dobrý večer Jirko,
těšte se nový virtuální operátor přichází od 1.4.2014 s nabídkou:
neomezené volání a SMS v síti 149,00 Kč + 200 MB dat 199,00 Kč
neomezené volání a SMS v síti + 50 min. + 20 SMS 249,00 Kč + 200 MB dat 299,00 Kč
neomezené volání a SMS 399,00 Kč + 500 MB 499,00 Kč
jistina 200,00 Kč
smlouva bez závazku, výpovědní lhůta 24 hodin
přenos čísla 1,21 Kč (pouze vydrží-li zákazník déle než 30 dní)
odchod ze sítě s přeneseným číslem 399,00 Kč (pouze při odchodu dříve než 6 měsíců od aktivace)
hostitelská síť GTS

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze