Používáte samoobsluhu Můj Vodafone? Můžete vyhrát tarify či telefony

2

Jste-li zákazníkem Vodafone a aktivně využíváte samoobsluhu Můj Vodafone, a to už ať skrze webové stránky či aplikaci, máte nyní možnost se zapojit do soutěže, ve které lze získat tarif zadarmo nebo nový telefon.

Vodafone logo

Novou soutěž Vodafone pojmenoval Samostatnost se vyplácí a její podmínkou je využití aplikace nebo samoobsluhy Můj Vodafone v období od 12. 10. do 6. 12. 2016 a přihlášení se do soutěže přímo v aplikaci nebo samoobsluze na webu. Zákazníci s tarifem mohou vyhrát využívání aktuálního tarifu bezplatně, 1 zákazník na celý rok a 14 zákazníků na 3 měsíce od vylosování. Uživatelé s předplacenou kartou mohou vyhrát bezplatné využívání svého aktuálního balíčku nebo balíčku „Komplet v síti“, a to opět na rok (1 výherce) nebo na tři měsíce (14 výherců). Navíc dalších 10 vybraných zákazníků vyhraje chytré mobilní telefony (1 výherce Vodafone Smart platinum 7 a 9 výherců Vodafone Smart ultra 6).

TIP! Vodafone v říjnu: nové Xperie, iPhony a zajímavé slevy

Samoobsluha je u Vodafone velmi populární a například aplikaci pro chytré telefony operátor spustil již v roce 2012. Od té doby vzrostl počet uživatelů aplikace na 600 000 a průměrný počet přístupů do webové samoobsluhy je kolem 11 tisíc denně.

Výherce právě započaté soutěže bude Vodafone kontaktovat po 6. prosinci 2016, kdy proběhne slosování, a to informační SMS zprávou o výhře. Zároveň bude výherce Vodafone kontaktovat telefonicky kvůli předání výhry.

Zdroj: Tisková zpráva Vodafone