Populární to-do list Wunderlist dostává novou verzi

Multiplatformní aplikace Wunderlist: To-Do List & Tasks se po 10 měsících od poslední aktualizace dočkala verze s pořadovou číslovkou 3, která představuje zatím největší aktualizaci v historii aplikace, kterou důvěrně znají nejen uživatelé smartphonů s Androidem, ale i iOS. Kromě přepracované grafiky obsahuje více než 60 nových funkcí.

Hned na úvod vás po instalaci aplikace vyzve k vytvoření bezplatného účtu. Přihlásit se můžete i do Google+ a Facebooku. To je důležité především kvůli tomu, že nová verze obsahuje synchronizace v reálném čase, ať již se nacházíte kdekoli. Wunderlist přitom už dávno nepodporuje pouze iOS a Android, ale stáhnout si můžete verze pro Kindle, Mac, Windows 7, Chrome OS, ale i doplněk do internetového prohlížeče, který slouží k přidání prohlížených stránek do Wunderlistu k přečtení později. V přípravě jsou verze pro Windows Phone a pro Windows 8.

Jednotlivé seznamy, které vytvoříte, můžete jednoduše sdílet s rodinou nebo přáteli, stejně, jak se vy můžete podílet na cizích seznamech, nebo delegovat jednotlivé úkoly ze seznamu na konkrétní osoby. To je praktické například, když dochází určité potraviny. Místo, abyste napsali na kousek papíru, co je třeba koupit. Vytvoříte seznam, který nasdílíte s rodinou a každý tak okamžitě vidí, co kdo koupil a co ještě chybí. Vaše seznamy však můžou být i veřejné, takže k nim bude mít přístup kdokoli, kdo bude znát adresu. O jednotlivých seznamech můžete přitom konverzovat a nově jsou zdarma i komentáře.

Seznamy úkolů přitom nemusí být pouze textové. Stejně tak do každého seznamu úkolů nebo nákupního seznamu můžete přidávat i fotografie, PDF soubory nebo prezentace. Samozřejmostí je i možnost nastavení upozornění, takže nikdy už nezapomenete na důležité termíny nebo například na nákup dárků. S novou verzí však přichází v Androidu i podpora pro novou platformu Android Wear, takže můžete vidět upomínky nebo notifikace přímo na displeji chytrých hodinek a ovládat aplikaci hlasovými příkazy.

I ve verzi zdarma nabízí Wunderlist řadu pokročilých funkcí, které oceníte nejen při správě svých vlastních úkolů, ale i při spolupráci s dalšími uživateli. Přes šíři funkcí se však nejedná o žádný nabobtnalý kolos, ale i na méně výkonném smartphonu běží zcela plynule bez sebemenšího zaškobrtnutí.

Stáhnout Wunderlist: To-Do List & Tasks

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Zdroje: wunderlist.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze