Pokémon GO jsou v oblibě, u O2 je hraje zhruba sto tisíc lidí

3

Z vlny obří popularity nové hry Pokémon GO těží mnoho dalších společností. Speciální akce pořádá například také české O2. To se nyní pochlubilo, že jen v jeho síti hru hraje zhruba sto tisíc lidí a k dispozici máme také graf k rozdělení dle věkových kategorií.

Pokémon GO

Hra Pokémon Go ještě neoslavila ani jeden měsíc od svého prvního vydání a přesto ji hrají milióny lidí po celém světě. V České republice byla oficiálně vydána teprve 16. července a pokud ji sami nehrajete, jistě jste o ni alespoň od někoho slyšeli. Spousta společností pořádá speciální akce související právě s hrou či přímo chytáním nových Pokémonů. Například O2 uspořádalo workshop a celé Václavské náměstí rozsvítilo Lure moduly pro snazší chytání nových Pokémonů. Svým zákazníkům také zcela zdarma dalo až 250 MB dat pomocí speciálních kódů.

Přečtěte si: Co je to Lure module a jak jej používat

Dnes se operátor pochlubil, že v jeho síti hraje Pokémon Go přibližně sto tisíc uživatelů. Mírnou převahu pak mají muži, kteří tvoří 57 % všech hráčů. Dominantní skupinou jsou pak uživatelé ve věku od 18 do 25 let. V drtivé většině tedy ti lidé, kteří zažili velkou popularitu Pokémonů na přelomu století. Na dalších místech jsou uživatelé do 17 let a také hráči ve věkové skupině od 26 do 34 let. Jak si však můžete povšimnout z grafu, pokémoni mají příznivce i mezi mnohem staršími hráči.

TIP! Další aktualizace pro Pokémon GO: víme, co přináší

Pokémon GO – videorecenze

Stáhnout Pokémon GO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blog.o2.cz

Diskuze ke článku
Koželužna
Hraje nebo jen nainstalovalo ze zvědavosti :D :D :D
plz
Já bych je taky velmi rád hrál, ale internet od O2 je poslední dobou fakt top. Na místech, která jsou pokryté 3G sítí, mám Edge. Pokud tedy nevypadne síť a pak nefunguje ani ten Edge.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze