Další aktualizace pro Pokémon GO: víme, co přináší

3

V současnosti patrně nejpopulárnější mobilní hra se dočkala další aktualizace, která dorazila na Android a iOS. Vývojáři některé drobnosti vylepšili, zapracovali také na vzhledu, nicméně došlo také ke spíše negativním krokům.

Pokémon GO

Hra Pokémon Go už téměř měsíc hýbe celým světem, Českou republiky nevyjímaje. Pokud jste o ni velkou náhodou doposud ještě neslyšeli, určitě nepřehlédněte naší recenzi. Během uplynulého víkendu dorazila pro Android a iOS aktualizace přinášející hned několik novinek. V případě Androidu hra povýší na verzi 0.31.0, u iOS půjde nově o verzi 1.1.0. První novinka se týká sledovacích stop, které jste mohli vidět u pokémonů ve svém okolí. Tyto stopy poslední dva týdny nefungovaly a pod každým pokémonem jste stále viděli tři stopy. Namísto opravy došlo k jejich odstranění. Hledání pokémonů tak nově bude ještě o něco náročnější.

TIP! Recenze Pokémon GO – V ten pravý okamžik

Pokémon GO

Další, již příjemnější, novinka se týká vašeho avataru. Ten si nyní můžete dodatečně přizpůsobit stejně jako na samotném začátku hry. Ke změně došlo také u náhledu vašich chycených pokémonů. Pro přeposlání pokémona profesorovi (možnost Transfer) již netřeba rolovat na displeji dolů. Nově se tato volba objevuje v nabídce možnosti, společně s nastavením oblíbenosti daného pokémona. Pokud jste již aktualizaci nainstalovali, jistě jste si všimli dalších drobností. Změnil se font písma a také některé grafické prvky. Jde zejména o podobu vašich medailí, kde vývojáři sáhli k mnohem rozeznatelnějším ikonkám. Vývojáři také přidali další bezpečností upozornění, které spatříte ve chvíli, kdy naběhne mapa s vaší polohou. Například se dozvíte, že nemáte hrát Pokémon GO, když řídíte, přecházíte silnice a podobně.

Nepřehlédněte: Potvrzeno: čekají nás noví pokémoni a budeme je moci vyměňovat

Pokémon GO – verze Android 0.31.0

Dle oficiálního výpisu novinek došlo také k úpravě některých útoků u konkrétních pokémonů. Stejně tak došlo k přepočítání škod při zápasech v tělocvičnách a rovněž vyřešení několika problémů, například při chytání pokémonů. Bohužel ani po této aktualizaci nelze říci, že by hra fungovala zcela spolehlivě a před vývojáři je stále dost práce.

Pokémon GO – videorecenze

Stáhnout Pokémon GO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: play.google.com

Diskuze ke článku
Mulo
Po tejto aktualizacii mi uz nepodporuje telefon lenovo a1000 cez google play to znamena stopku hrania pre telefony s 1GB ram?
Hmm
No hrať na kalkulačke asi nie je moc fajn... 1gb ram na to asi ozaj nestačí takže asi upgradni ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze