Podrobný videopohled na Samsung Galaxy S II (3x HD video)

1

Samsung Galaxy S II zavítá brzo i do naší redakce. Mezitím se můžete podívat na náš vidopohled i podrobné video přímo od výrobce, které podrobně představí celý telefon a všechny jeho funkce. Máme před sebou nejvybavenějšího Androida pro letošní rok?

Nový Samsung Galaxy S2 za sebou nechává mílovými kroky svého předchůdce. S nadsázkou lze o novince mluvit pouze v "superlativech". Ostatně parametry hovoří za sebe. 1,2 GHz dvoujádrový procesor Cortex A9 s čipsetem Exynos, grafický akcelerátor Mali-400MP nebo operační paměť o velikosti 1 GB. I oblast fotografování doznala vyšší úrovně. Fotoaparát nyní nabídne rozlišení 8 MPx a schopnost pořizovat Full HD videa (1080p), navíc fotoaparát disponuje širokoúhlým objektivem. Datové technologie jsou výkladní skříní této novinky v čele s HSPA+ 21 Mbps, přes HSDPA, HSUPA nebo Wi-Fi b/g/n s DLNA. Přítomnost 1 650 mAh baterie avizuje slušnou pohotovostní výdrž. A aby toho ve výčtu novinek nebylo málo, nesmí chybět ani nejmodernější generace dotykového displeje Super AMOLED Plus 4,3".

Samsung Galaxy S2

TIP: Čtěte preview Samsung Galaxy S II: nástupce legendy přichází

TIP: Podívejte se na živé dojmy Samsung Galaxy S II a Galaxy Tab 10.1: živé fotky a dojmy

Videopohled

Samsung Galaxy S II – komentovaný videopohled z MWC 2011

Promo video

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Ip Man
Na otázku jestli máme před sebou nejvybavenějšího Androida pro letošní rok,musím odpovědět že podle mého zatím ano. Když jsem si pouštěl to první video tak jsem na to koukal s otevřenou pusou co ten telefon všechno umí a že se s tim dají dělat hezký triky. Je to takové multimediální zařízení kde telefon nahradí DVD přehrávač samozřejmě MP3 přehrávač a herní konzoli prostě vše v jednom. A HTC Sensation ? je dobrý,ale u mě vede Galaxy SII.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze