Samsung prodal 20 milionů Galaxy S II za deset měsíců

7

Samsung Galaxy S II bude pravděpodobně patřit mezi nejprodávanější telefony v historii výrobce Samsung. Za necelý rok se podařilo Samsungu celosvětově prodat na 20 milionů kusů Galaxy S II. Tipujeme, že do zahájení prodeje Galaxy S III by počet prodaných zařízení mohl atakovat hranici 30 milionů. Překoná úspěchy prvního Galaxy S?

Již první generace Samsungu Galaxy S slavila mimořádné úspěchy. V říjnu minulého roku jsme vás informovali, že počet prodaných telefonů Galaxy S se přehoupl přes hranici 20 milionů v celosvětovém měřítku. V součtu s Galaxy S II se pak jednalo o více jak 30 milionů zařízení. Nové Galaxy S II se však prodává podstatně lépe. Během tří měsíců od zahájení prodeje, již Samsung hrdě hlásil, že došlo k dosažení hranice 5 milionů prodaných zařízení. O další dva měsíce později se pak počet prodaných zařízení vyšplhal k částce 10 milionů. V historii výrobce se žádnému jinému zařízení tak nedařilo, jako právě Galaxy S II.

Samsung Galaxy S II - oficiální fotografie

TIP: Recenze Samsung Galaxy S II – šlechtic Android

Po deseti měsících už Galaxy S II dosáhlo ve svých prodejích významné mety 20 milionů. Značný podíl na tom má i skutečnost, že Galaxy S II se prodává hned v několika variantách, které se od sebe liší například konektivitou LTE, větší úhlopříčkou displeje 4,65 palce nebo provedením zadního krytu či baterií.

Samsung Galaxy S II - živé fotografie

Samsung Galaxy S II nabízí mezi dnešními telefony takřka nejlepší výbavu na trhu. Přítomnost nejmodernějších technologií můžeme spatřit například u dotykového displeje 4,27 palce s technologií Super AMOLED Plus a vylepšenou maticí Rgbs. Výkonné řešení nabídne dvou-jádrový procesor z dílny Samsungu s čipsetem Exynos 4210 s taktem 1,2 GHz a operační pamětí RAM 1 GB. Ostudu neudělá ani kvalitní 8 Mpx fotoaparát s širokoúhlou 28 mm optikou a objektivem s clonovým číslem f/2,65. Grafický čip Mali-MP400 zajistí bezproblémovou hratelnost nejlepších her na trhu.

Bude tohle opravdu finální podoba nového Samsungu Galaxy S III?

Nového nástupce pod označením Galaxy S III se nedočkáme na MWC v Barceloně, ale údajně by se tak mělo stát 15. března, kdy Samsung pořádá tiskovou konferenci. Těšíte se představení nového nástupce? Splní očekávání?

Zdroje: samsungtomorrow.com

Diskuze ke článku
Mirec
No ja sa teda vobec nedivim je to uzasny telefon aj ked ho stale porovnavaju s IPhonom myslim ze ho uz davno porazil (nemyslim v predajoch ale v kvalite)
milda
Tak na novou generaci SGS se jako spokojený uživatel SGS2 opravdu těším.počkám do léta a utíkám pro něj
Ondra
Samozřejmě.Taky to tak dělám.Mobil mám tak tři měsíce a kupuji novější.Prodám,připlatím a pořád se pohybuju na nejlepší špici.Ted sem teda poprvé klesnul.Iphone 4S sem prodal a koupil SGS2.Pravdu říct,že sem klesnul jen na nominální ceně protože samsung je úžasnej.Taky se těším na další.Hned ho vezmu ale i klidně jinou značku.Prostě to obrážím.Taktika všech :)
Arnold
Ja se rozhodoval mezi iphone 4s a SG2 a vyhral iPhone, jsem naprosto spokojenej (svou intuitivní ovladatelností předčil mé očekávání) a ani nemám potřebu se dlouhou dobu zajímat o jiný mobil.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze