Panasonic plánuje odolný kapesní počítač se speciálními Windows

Panasonic, který je znám svými zajímavými notebooky a tablety hlavně pro profesionální použití naznačil, že společně s Microsoftem spolupracuje na robustním kapesním počítači, který bude založen na systému Windows Embedded Handheld 8, která zajišťuje plnou kompatibilitu s aplikacemi operačního systému Windows Phone 8. Uživatelé ocení nejenom kompatibilitu, ale samozřejmě také vyšší formu zabezpečení.

Nepřehlédněte:

Panasonic logo
Panasonic plánuje s Microsoftem robustní počítač s Windows Embedded Handheld 8

Společnost Panasonic oznámila úzkou spolupráci s Microsoftem. Společně momentálně pracují na robustním kapesním počítači především pro podnikovou sféru, který bude založený na systému Windows Embedded Handheld 8. Tato spolupráce zajistí rozšíření výpočetního portfolia společnosti Panasonic i pro podnikovou klientelu.

Panasonic a Microsoft spolupracují na dalším zařízení

TIP: Panasonic představil odolný 7" tablet s procesorem Intel a Windows

Windows Embedded Handheld 8 je další generací pro zařízení určená podnikatelům, založena je na operačním systému Windows Phone 8, což zajišťuje bezproblémovou kompatibilitu aplikací jako je například Dynamics AX, Lync a Office Mobile. Nově připravovaná zařízení tedy pod taktovkou Windows Embedded Handheld 8 tedy budou nejenom vynikat vyšší formou zabezpečení, ale také celkovou provázaností a hlavně kompatibilitou. Bude každopádně zajímavé sledovat, kam se tato vývojová větev systému Windows (Phone) 8 bude ubírat a zda bude mít v korporátní sféře úspěch.

Zdroje: wmpoweruser.com, ca.finance.yahoo

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze