BlackBerry potvrdilo, že BBM pro Windows Phone zatím nebude

1

Minulý rok byl tak trochu ve znamení rozšiřování komunikačního programu BlackBerry Messenger na ostatní platformy, těmi vyvolenými se staly Android a iOS. Pochopitelné také uživatelé Windows Phone očekávali, že se v dohledné době BBM dočkají také. Bohužel, zatím si budou muset počkat a není jisté, jak dlouho.

Nepřehlédněte:

BBM je dostupný jak pro BlackBerry, tak také pro Android a iOS

To, že je BBM dostupný také pro Android a uživatele iOS, není žádnou novinkou, z těch rozšířenějších platforem však stále chybí mutace BBM pro Windows Phone. A bohužel, v dohledné době chybět bude, což potvrdil také David Proulx, Senior Director pro BBM.

Bude BBM i pro Windows Phone?

I když se situace ohledně počtu aplikací pro Windows Phone lepší (jeden příklad za všechny může být například tolik očekávaný Instagram), stále se potýká s nedostatkem některých známých aplikací oproti konkurenčnímu Androidu nebo iOS. David Proulx však přiznal, že pokud Windows Phone bude i nadále růst tempem,jakým roste nyní, BBM přichystá i pro tento operační systém. Na to kdy, a jestli taková situace vůbec nastane, si budeme muset počkat.

Stáhnout BlackBerry Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: wmpoweruser.com, phonearena.com