Nokia Video Upload nyní podporuje i nahrávání delších videí

Jednou z kolekce exkluzivních aplikací, které Nokia nabízí uživatelům svých Lumií, je i Nokia Video Upload, která umožňuje uživatelům s Windows Phone 8 a vyšším přímé a rychlé nahrávání svých videí na YouTube. Nyní se aplikace dočkala aktualizace na verzi 2.0.0.0., která prodloužila limit délky nahrávaného videa.

Oficiální aplikace YouTube se od Googlu na Windows Phone 8 zřejmě hned tak nedočkáme, i když díky nedávno uvolněnému API nic nebrání vzniku plnohodnotných aplikací třetích stran. Snadného a rychlého nahrávání na YouTube si však mohou uživatelé Lumií užívat již nyní prostřednictvím aplikace Nokia Video Upload, která byla nyní aktualizována. Vše funguje jednoduše. Stačí si v galerii vybrat video, které chcete nahrát a přes nabídku sdílet ho můžete rovnou nahrát. Případně ho ještě předtím můžete v některém z editorů videa upravit.

Původně se spekulovalo, že by nová verze Nokia Video Upload mohla přinést konečně funkci nastavení soukromí, aby bylo možno vybrat si, v jakém režimu soukromí mají být videa publikována. Toho jsme se sice zatím nedočkali, ale i tak je tato aktualizace citelným přínosem. Kromě podpory nových modelů totiž prodlužuje délku videa, které můžete tímto způsobem sdílet, až na 15 minut.

Stáhnout Nokia Video Upload

Zdroje: windowsphone.com, wmpoweruser.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze