Uniká LG Uni8: případný první Windows Phone 8 od LG

26

Operační systém Windows Phone nemá na růžích ustláno a stále drží v celosvětovém měřítku jen velmi malý, až zanedbatelný podíl. Vzpruhu by mohli přinést noví výrobci, mezi které by se mohlo dostat také LG s modelem Uni8.

Jihokorejské LG se systémem Windows Phone již koketovalo, avšak to bylo ještě za dob verze Windows Phone 7. Na našem trhu se tehdy objevil model Optimus 7. Od té doby se však LG soustředilo výhradně na telefony s Androidem. Nyní však svitla naděje, že by se LG mohlo k systému od Microsoftu vrátit. Prvně totiž slyšíme o modelu Uni8, který by měl nabídnout Windows Phone 8.1.

LG Uni8

Známý Twitter účet Evleaks totiž dnes zveřejnil fotografii modelu Uni8 od LG. Nepřidává nicméně žádné další informace o specifikacích. Z fotografie však lze usuzovat, že Uni8 nabídne velký, minimálně pětipalcový displej. Potěšilo by, že LG využívá čelní stranu maximálně pro displej. Nasazení nejnovějších Windows Phone 8.1 pak prozrazují tlačítka umístěná přímo na displeji. Prozatím není známo více informací.

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
hoax
hmm zajimavý
Aljoša
Jen houšť a větší kapky!
serfs
Pětipalcový, tak to si taky nekoupím. Dočkám se někdy top modelu s WP co nebude mít uhlopříčku větší než 4.5?
Papa_
k Win phone asi nikdy sympatie nezískám...Ale zeptám se, je tu někdo, kdo by věděl jak nastavit foto/tapetu na pozadí těch dlaždic jako je na obr.? Jde to vůbec?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze