Panasonic vylepšil svůj odolný tablet PC Toughbook CF-C2

Společnost Panasonic představila aktualizovanou verzi svého notebooku Toughbook CF-C2. Tento odolný počítač přináší zvýšený výkon procesoru a grafické karty a delší dobu provozu na baterii.

Vylepšený Toughbook CF-C2 je vybaven nejnovějšími procesory Intel Haswell. Baterie by měla udržet počítač na živu až 14 hodin, operační paměť dosahuje kapacity 4 GB a je rozšiřitelná až na 8 GB. Pevný disk má ve standardní výbavě kapacitu 500 GB nebo je možné zvolit SSD disk s kapacitou 128 GB nebo 256 GB.

Nový počítač je vybaven kapacitním multidotykovým displejem s podporou pro 10 prstů, který lze využít v tradiční poloze notebooku i v režimu tabletu. Displej s HD (1366×768) rozlišením a úhlopříčkou 12,5" je vybaven technologií IPS, chráněn je zesíleným sklem, má vysokou svítivost 500 cd/m2 a je pokryt antireflexní vrstvou.

Konektivita zahrnuje dokonce 4G modul Gobi 5000, Bluetooth 4.0 a bezdrátové sítě podle standardu IEEE802.11a/b/g/n. Lze se tak s ním připojit prakticky odkudkoli.

Plně vybavený a flexibilní

Pro uživatele, kteří využívají videokonferencí, zabudoval Panasonic přední kameru s rozlišením HD 720p a doplňková zadní kamera dosahuje rozlišení 5 MPx.

Díky široké paletě konfiguračních zásuvek lze CF-C2 přizpůsobit na míru jakýmkoli požadavkům. Doplňkový sériový port, porty VGA a modemy lze přidat velice jednoduše. Nový model CF-C2 lze také vybavit NFC modulem nebo až 2 zásuvkami na čipové karty.

Toughbook CF-C2 je vybaven záložní baterií, která umožňuje výměnu hlavní baterie za provozu bez vypnutí zařízení a nepřerušovaný provoz. Ve standardní konfiguraci s 6článkovou baterií vydrží Toughbook v provozu přibližně 14 hodin a 9článková velkokapacitní baterie poskytuje přibližně 19 hodin provozu, což jsou opravdu špičkové hodnoty.

Nejnovější operační systém a vysoká odolnost

Předinstalovaný operační systém je Windows 8.1 Pro. K dispozici je i možnost downgradu na systém Windows 7.

Počítač CF-C2 je zkonstruován tak, aby si snadno poradil se šťouchanci a škrábanci rušného pracovního dne v terénu. Dokáže odolat pádu z výšky až ze 76 cm v 6 úhlech a je vybaven vodotěsnou klávesnici i polohovacím zařízením TouchPad. Maloobchodní cena standardního modelu se odhaduje na 2149 € + DPH.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze