Ohebný telefon za 10 tisíc korun a stylové Redmi

mNews
2
Ohebný telefon za 10 tisíc korun a stylové Redmi
  • AnTuTu přišlo se žebříčkem nejvýkonnějších telefonů, kraluje Snapdragon 855+ a herní ROG Phone II
  • Xiaomi představilo Redmi K30, které zaujme jak vzhledem, tak výbavou v čele se 120Hz displejem
  • mNews přináší ty nejzásadnější zprávy z uplynulého týdne

Po dlouhé době mě telefon opravdu zaujal vzhledem. Podíváme se na nové Redmi, dále nás čekají shrnující přehledy nebo ohebný telefon za deset tisíc korun.

Nejvýkonnější telefony současnosti a ohebný telefon za 10 tisíc – mNews

Redmi K30 zaujme vzhledem i výbavou

Redmi K30 míří do vyšší střední třídy a zaujme už na první pohled designem. Zadní strana má okolo čtyř foťáků zajímavý gradientní kruh a ve velkém displeji na vás čeká dvojitý průstřel pro selfie kameru. Displej má navíc 120 Hz a procesorem je velmi slušný Snapdragon 730G. V kombinaci se 6/8 GB RAM se tak o výkon bát nemusíte. Dostupnost a cenu na českém trhu však zatím neznáme.

Nejlepší telefony podle AnTuTu

Benchmark pro měření výkonu telefonu, AnTuTu, zveřejnil tabulku s aktuálně nejvýkonnějšími smartphony. Na absolutní špici stanul Asus ROG Phone II se Snapdragonem 855+. Dále nechybí OnePlus 7 (v různých variantách) a jen tak tak se do desítky vešel i Galaxy Note10 . Ve střední třídě zase kraluje Redmi Note 8 Pro. Vedle procesoru hraje důležitou roli i rychlost pamětí a interního úložiště.

Ohebný telefon pod 10 tisíc korun

Už z reklamy plné polonahých modelek vám bude jasné, že toto není běžný telefon. Escobar Fold, od bratra proslulého narkobarona, je v podstatě jen upravený FlexPai, který chtěl být prvním ohebným telefonem, avšak kvalitou nás příliš nepřesvědčil. Pokud by vás nabídka stejně zaujala, stojí necelých deset tisíc korun a objednáte ho přímo na stránkách výrobce.

Co jsme letos nejvíce vyhledávali?

Přehledy a výběry na konci roku mám vždy moc rád. Jeden pro nás má i Google. Asi vás nepřekvapí, že trendem číslo jedna, i když smutným, byl Karel Gott, na čtvrté pozici se pak umístil iPhone 11. Z událostí pak Milion chvilek. Z osobností to byly dále Jan Palach nebo Billie Eilish. V kategorii jídla jasně dominují houby, brr. A z českých seriálů jsme nejvíce hledali Most. A nakonec jsme se nejvíce ptali „Jak se plete pomlázka?“. A na druhém místě zase houby, brr.

Diskuze ke článku
Carda
Je to tedy real to s tím ohebným mobilem od Escobara? Já jen jestli si jen nedělají srandu. Na YouTube nic není jen udivený YouTubeři kteří jen kecaj a smějí se. :D
Lukáš
Když koupím jednoho Escobara, tak slečna k tomu jako bonus nebo opačně?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze