V únoru ovládlo žebříček AnTuTu nové Xiaomi Mi 9

3
V únoru ovládlo žebříček AnTuTu nové Xiaomi Mi 9
  • Únorový žebříček AnTuTu ovládly telefony se Snapdragonem 855
  • Ihned za nimi se seřadily kousky s procesorem Kirin 980 od Huawei

Zástupci AnTuTu zveřejnili na svých oficiálních stránkách žebříček nejvýkonnějších zařízení za uplynulý měsíc, tedy za únor 2019. Do čela žebříčku se vyhouplo zbrusu nové Xiaomi Mi 9, které je vybaveno Snapdragonem 855. S mírným odstupem je na druhé příčce Lenovo Z5 Pro GT, které využívá služeb stejného procesoru jako Xiaomi. Pomyslnou bronzovou příčku ukořistila Nubia Red Magic Mars a jedná se o nejvýkonnější zařízení s procesorem Snapdragon 845. Alespoň dle statistik AnTuTu.

Xiaomi Mi 9

Jak můžete vidět, na dalších čtyřech příčkách se nachází výhradně telefony s procesory Kirin 980 od Huawei. Nadále tak platí, že se jedná o vysoce výkonná zařízení. Rozestupy jsou zde spíše kosmetického rázu, což platí i o další příčce, kde se nachází herní ASUS ROG Phone.

Možná si kladete otázku, co je to za divný žebříček, když v něm chybí všechny modely řady Galaxy S10 nebo třeba nová Xperia 1 od Sony. Odpověď je v tomto případě prostá. V oficiálním žebříčku AnTuTu srovnává pouze telefony, které se v daném období alespoň na některém trhu běžně prodávaly.

Diskuze ke článku
Tomogo
Baví mě ten podvodný graf, vypdá to, jako by první dva telefony měly jen malý náskok.
Když data ale dáte do Excelu, tak právě ty dva první telefony nad všemy velmi vyčnívají.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze